Uitpakken Split Zip-bestanden

Uitpakken Split Zip-bestanden


Multimedia-bestanden, multi-player games en complexe software kan te groot zijn voor een gemakkelijke opslag. Het comprimeren van deze kolossen in zip-archieven is een manier om ze makkelijker te beheren en te verzenden via e-mail of het internet. Indien de zip bestanden zelf te groot blijken, kunnen worden opgesplitst in kleinere archieven die moeten worden samengevoegd voor extractie. U kunt deze bestanden te herkennen, omdat ze dezelfde naam, maar hebben opeenvolgend genummerde extensies zoals 0,001, 0,002 en 0,003.

instructies

1 Klik op 'Start' als u Windows XP of latere versies en kies "Programma's", "Accessoires" en "Windows Verkenner." Het venster van Windows Verkenner wordt weergegeven.

2 Navigeer naar de map met de zip-bestanden door te dubbelklikken stations en mappen om ze te openen.

3 Kies "File" vanuit het venster van Windows Verkenner en selecteer "Nieuw" en "Map" om een ​​nieuwe map te maken. U kunt desgewenst een andere naam geven deze map door met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor "Naam wijzigen."

4 Sleep de splitsing zip-archieven in deze nieuwe map. Open de map om de inhoud te onthullen. Alle stukken van de volledige zip moet in de map of u kunt ze niet halen.

5 Klik rechts op het eerste zip-bestand en kies "Openen met" en dan "Comprimeren (gezipte) map." De oorspronkelijke bestand verschijnt in een nieuw venster.

6 Klik op 'Alles uitpakken Files "in de map Taken deelvenster aan de rechterzijde van het venster. Een wizard wordt weergegeven. Geef een locatie voor de uitgepakte archief, die standaard is de huidige map. ga dan door de wizard om extractie te voltooien.

7 Download en installeer een stand-alone decompressie programma zoals Quick Zip, Zip Genius of Zip Reader, als u een versie van Windows die ouder is dan XP. Start het programma en kies "File" en vervolgens op "Open", zodat je de eerste split zip-bestand kunt laden. Dan kies "Extract" in een knop of menu om het oorspronkelijke archief uit te pakken.