Waarom doet iPages Keep Disappearing?

Waarom doet iPages Keep Disappearing?


Apple's Pages tekstverwerker, informeel door sommigen aangeduid als iPages, is een onderdeel van Apple's iWork suite. De applicatie icoon, die in het Dock van een Mac-computer wanneer de toepassing wordt uitgevoerd verschijnt, is in de vorm van een inktpot en kalligrafie pen. Als het pictogram Pages voortdurend verdwijnt uit je Dock, kunt u actie ondernemen om het te laten blijven zitten.

Items in Dock

Wanneer u een toepassing start op een computer waarop Apple's OS X-besturingssysteem, wordt het pictogram voor die toepassing in de computer Dock. Zolang de toepassing wordt uitgevoerd, het pictogram van de toepassing blijft in het Dock. Echter, zodra u de toepassing afsluit, verdwijnt het pictogram uit het Dock, tenzij u aangeeft dat u wilt dat de toepassing in het Dock blijven nadat de toepassing wordt afgesloten.

Stoppen Vs. Dichtbij

Er is een verschil tussen het verlaten van een applicatie en het programmavenster te sluiten, en dit verschil bepaalt of het pictogram van de toepassing verdwijnt van de Mac Dock of niet. Als u klikt op de rode knop in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster, heb je alleen maar sloot het programmavenster en het pictogram van de toepassing blijft in het Dock. Als u de "Quit" optie in het hoofdmenu van de applicatie te selecteren, maar de applicatie wordt afgesloten volledig en verdwijnt het pictogram.

Houd Pagina's in Dock

Als u niet wilt dat het pictogram Pagina's verdwijnen wanneer u de toepassing afsluit, moet u opgeven dat u wilt het pictogram in Dock van de computer te houden. Om dit te doen, start de applicatie, zodat het pictogram in het Dock verschijnt. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en beweeg je muis over de "Options" selectie. Kies het 'Permanent in Dock "optie in het menu" Opties "om OS X te vertellen om het pictogram Pages achterlaten in de dock.

Verwijderen van Dock

Mocht je ooit wilt het pictogram Pagina's uit je Dock te verwijderen, zijn er twee manieren waarop u kunt gaan over doen. De eerste methode is om rechts te klikken op het pictogram en selecteer "Verwijderen uit Dock" in het menu "Opties". De tweede optie is om gewoon te slepen het pictogram uit het Dock naar het bureaublad. Eenmaal weggesleept, verdwijnt het pictogram met een rook-wolk animatie. Daarna, elke keer dat u de toepassing afsluit, het pictogram verdwijnt uit het dock.