Hoe te installeren Outlook Express E-mail

Hoe te installeren Outlook Express E-mail


Outlook Express is een e-mailclient van Microsoft. Hoewel niet langer geproduceerd door Microsoft (in het voordeel van de nieuwere Windows Mail), het blijft een populaire manier om uw e-mail lezen. Deze opdrachtgever is een uitgeklede versie van Microsoft's krachtiger MS Outlook. Outlook Express is gratis voor gebruikers, hoewel je het niet kunt downloaden op zijn eigen. Om het programma te downloaden, moet u downloaden en installeren van de nieuwste versie van Internet Explorer. Outlook Express wordt geleverd met de IE-software, dus moet je de aanwijzingen volgen om dat programma Outlook Express te krijgen te downloaden.

instructies

1 Ga naar de Internet Explorer homepage om de nieuwste versie van de installatie bestand te downloaden (zie Bronnen). Klik op de "Nu downloaden" knop. Selecteer uw regio in de drop-down menu aan de linkerkant van het scherm en klik op de link die overeenkomt met uw besturingssysteem aan de rechterkant.

2 Blader door de mappen op uw computer om te beslissen waar u het installatiebestand wilt opslaan. Klik op de knop "Opslaan".

3 Dubbelklik op het installatiebestand. Klik op de knop "Run".

4 Klik op de radio knop naast "Ik kies niet deel te nemen op dit moment." Klik op de knop "Next". Klik op de knop "Accept" op het volgende scherm.

5 Klik op de knop "Volgende" om de installatie te starten. Klik op de "Start Now" knop om uw computer opnieuw opstarten nadat de installatie is voltooid.

6 Na de herstart, klikt u op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm, klikt u op "Programma's" en open "Outlook Express." Vergeet niet, Outlook Express is vervangen door Windows Mail, zodat u kunt dit programma in plaats van Outlook Express te vinden.