Compaq Presario 6000 Recovery

De Compaq Presario 6000 is een mini-tower desktop computer die wordt aangedreven door een 1,8-GHz Athlon XP 2200+ processor. Het oorspronkelijk geleverd met 256 MB DDR266 SDRAM geheugen is geïnstalleerd en een 80-GB harde schijf. De vooraf geïnstalleerde besturingssysteem is Windows XP. De computer wordt geleverd met de Compaq herstel-cd, waarmee gebruikers de computer naar de originele fabrieksinstellingen zouden ze een probleem te herstellen, zoals een virus of corrupte register, of als ze van plan om te verkopen of te doneren aan de computer.

instructies

1 Plaats de Compaq herstel schijf in de optische drive van de computer.

2 Sluit de computer af en start het programma opnieuw. Het menuscherm Compaq herstel-cd verschijnt.

3 Gebruik de pijltoetsen om te benadrukken optie No. 4, "Factory Restore" en druk op "Enter." De waarschuwing verschijnt, vertelt u dat alle persoonlijke gegevens worden gewist. Druk op "Enter" om verder te gaan. De fabriek restauratie begint en duurt enkele minuten in beslag.

4 Verwijder de recovery disk wanneer de lade van het optisch station opent, en druk op "Enter" om verder te gaan. Het proces is voltooid en de computer opnieuw opgestart. Vervolgens moet u Windows-besturingssysteem opnieuw te configureren.

Hints

  • Als u nog steeds toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens op te slaan op een thumb drive of een andere vorm van verwijdering media.
  • Als u niet beschikt over een recovery disk te hebben, om één van HP Ondersteuning (zie "Bronnen").