Hoe de Mousepad ontgrendelen op een Acer Laptop

Een laptop touchpad, soms aangeduid als een mousepad, is configureerbaar via de muis opties in Windows. Inbegrepen in deze opties is een mogelijkheid om te vergrendelen of ontgrendelen van de touchpad. Gebruik deze optie als u liever een gewone muis of als u niet van de touchpad. Open uw Acer touchpad met of zonder muis door het raam muis eigenschappen.

instructies

Met een muis

1 Klik op de pijl-omhoog in de buurt van uw systeemklok aan de rechterkant van de taakbalk om een ‚Äč‚Äčlijst van actieve programma's uit te breiden.

2 Zoek het touchpad pictogram van Acer. Een gehandicapte touchpad icoon is een vierkant pictogram met een rode cirkel-backslash symbool.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en klik op "Bezit van Smartpad." Dit opent een nieuw venster op het scherm.

4 Klik op het tabblad 'ELAN' dan is de "Device Enable" knop. Het apparaat is nu ontgrendeld.

Zonder muis

5 Druk op de "Windows" keyboard knop tussen de "Alt" toetsen "Fn" op uw Acer toetsenbord. Hiermee wordt het menu Start van Windows.

6 Typ "Muis" in het veld "Zoekopdracht starten" en druk op je "Enter". Dit opent een venster "Eigenschappen voor Muis" op het scherm.

7 Houd de toets "Shift" en druk op de "Tab" eens. Dit benadrukt het tabblad "Knoppen" aan de top.

8 Gebruik de toets "Rechts-pijl" op uw toetsenbord om naar het tabblad 'ELAN'.

9 Druk je "Tab" toets drie keer om de knop "Enable Device" te selecteren, en druk op "Enter." Het touchpad is nu ontgrendeld.