Hoe te installeren Static Cling Window Film

Windows geven je een oog op de wereld buiten uw huis of kantoor. Helaas, ramen werken in beide richtingen. Ze laten mensen buiten te zien in uw gebouwen. Windows ook laten in ultraviolette stralen en de warmte van de zon. Om uw privacy, de energie-efficiƫntie van uw huis en uw UV-gevoelige bezittingen te beschermen, kunt u statische-vastklampen glasfolie te installeren. Met behulp van slechts een paar tools, in een paar minuten kunt u een venster met deze film te dekken en geniet van uw nieuwe look en bescherming.

instructies

Hoe te installeren Static Cling Window Film

1 Giet 1 liter warm water in een spuitfles. Giet 1/4 theelepel afwasmiddel in de andere spray fles met 1 liter warm water.

2 Was uw venster met uw papieren handdoeken en zeep water. Zorg ervoor dat het raam schoon en streeploos te krijgen.

3 Spray het raam met uw fles water. Doe niet te veel water. Een mist is alles wat nodig is om wrijving te voorkomen.

4 Schil de film uit de buurt van haar steun. Begin bij een hoek en trek de film gratis.

5 Lijn de bovenrand van de film met de bovenkant van het venster. Glad de film op het raam van boven naar beneden met de handen. Licht mist de film met water.

6 Bevestig de bovenkant van de folie om het venster met de plamuurmes. Plaats blad van de plamuurmes in een hoek, houdt het op een hoek van 45 graden, en sleep het zachtjes over de bovenrand.

7 Bevestig het midden van de film aan het venster. Plaats het blad van plamuurmes in het midden van de bovenkant van het venster en langzaam sleep het midden van het venster naar beneden.

8 Werken vanuit het midden naar beide zijden en van boven naar beneden, langzaam sleep plamuurmes over de film te bevestigen aan het raam. Zorg ervoor dat het mes te houden in een hoek en werk al het water en de lucht van onder de film.

9 Maak de randen van de film met de scheermes. Gebruik je plamuurmes aan de rand van de film stevig vast te houden aan de hoeken en snijd de overtollige.

10 Droog de film met niet-pluizende papieren handdoeken en te genieten.