Uitpakken delen van een webpagina

Wanneer u een website die een tekst effect dat u wilt, een Flash-element dat is catchy of een afbeelding die u wilt delen omvat zien, kunt u een aantal van deze afzonderlijke delen van een webpagina te halen. Nadat u deze onderdelen te extraheren, nadenken over hoe je ze gebruikt. Bijvoorbeeld, als u de HTML extraheren voor tekst, kunt u de tekst effect te gebruiken, maar de inhoud te wijzigen om te voorkomen dat met behulp van wat kan intellectuele eigendom.

instructies

1 Open uw webbrowser en ga naar de pagina die onderdelen die u wilt uitpakken heeft.

2 Klik met de rechtermuisknop op de pagina en kies "View Source Code '- het Web programmeertaal, dat maakt hoe de pagina weergegeven.

3 Zoek de onderdelen die u zoekt. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een kop, het zal worden aangeduid met een <h1> opening en </ h1> afsluitende tag. Als u op zoek bent naar een SWF (Flash) bestand, zal het er als volgt uit: "<param name =" movie "value =" http://www.website.com/activity.swf "/> Als u zoekt. een beeld, zal de code worden weergegeven als volgt uit: <img width = "200" height = "200" border = "1" />.

Tip: Gebruik zoekgereedschap van uw webbrowser te helpen.

4 Ga met je muis van een element opening tag haar afsluitende tag, dan is de toets "Ctrl" en "C" om het te kopiƫren. Je hebt nu uitgepakt een deel van een webpagina.