Hoe voer ik een Battery Check in een Dell Latitude D830?

Hoe voer ik een Battery Check in een Dell Latitude D830?


De batterij van uw Dell Latitude D830 Controle is een belangrijk onderdeel van de laptop onderhoud. Dell laptops, de Latitude D830 opgenomen, mag alleen worden gebruikt met Dell-batterijen, omdat anders het doen van de garantie kan vervallen en kan zelfs de batterij riskeren exploderen of in brand. Er zijn een aantal manieren om de Dell Latitude D830 batterij te controleren, zowel voor de gezondheid van de batterij en de huidige lading; Dell maakt het ook eenvoudig door het hebben van een batterij meter op de taakbalk van Windows geïnstalleerd.

instructies

Vanaf het bureaublad

1 Zoek het batterij-icoontje op de onderste rechterkant van het scherm. Dit zal een visuele indicatie van de huidige lading van de batterij te geven en als het niet is aangesloten of aangesloten. Beweeg de muis over het pictogram, en de batterij meter geeft de huidige lading weer te geven als een percentage, met de geschatte tijd voor gebruik als de huidige macht plan.

2 Klik op het icoon van de batterij. Vanaf hier kunt u het huidige energiebeheerschema te wijzigen. Voor de langste levensduur van de batterij, kies "Power Saver"; voor een evenwicht van levensduur van de batterij en de prestaties van het systeem, kies "Balanced"; en voor de beste prestaties van het systeem zonder te letten op levensduur van de batterij te kiezen "High Performance."

3 Klik op "More Power Options" in het menu aan de onderkant van het venster dat verschijnt wanneer u klikt op het batterij-icoontje. Dit brengt u naar sectie van het bedieningspaneel "Power Options". Vanaf hier kunt u ook het energieplan dat te veranderen. Klik op het icoon "Battery Health Meter" aan de linkerkant van het venster. Klik op het tabblad "Battery Status" om de huidige lading te controleren. Klik op het tabblad "Battery Health" voor de gezondheid van de batterij weer te geven. Dit tabblad zal u laten weten of de gezondheid van de batterij is goed of u waarschuwen als de batterij is het bereiken van het einde van de gebruiksduur.

Via het Configuratiescherm

4 Klik op 'Start' en vervolgens op 'Configuratiescherm' en navigeer naar de sectie "Energiebeheer".

5 Verander je huidige energiebeheerschema in de hoofdpagina van het venster "Energiebeheer". Klik op het icoon "Dell Battery Meter" om de gezondheid van de batterij controleren.

6 Klik op het tabblad "Battery Status" om de huidige toestand van de batterij of op de tab "Battery Health" te bekijken om de huidige gezondheid en het prestatievermogen te bekijken.