Hoe kan ik meerdere Word-documenten te converteren naar een PDF

Hoe kan ik meerdere Word-documenten te converteren naar een PDF


Microsoft biedt Office-gebruikers de mogelijkheid om een ​​optionele en gratis "opslaan als PDF of XPS" downloaden add-in, die alle Office-component-programma's mogelijk maakt om Office-documenten te converteren naar PDF-bestanden. Eén van de voordelen van het hebben van deze add-in is dat Office-gebruikers meerdere documenten in één kunnen opmaken en sla het document als een PDF.

instructies

Het omzetten van meerdere Word-documenten naar One PDF

1 Download de gratis "Opslaan als PDF of XPS" add-in door te gaan naar de "Microsoft Opslaan als PDF of XPS" pagina op de homepage van Microsoft Download Center. Om naar deze pagina, zie de bronnen hieronder.

2 Klik op de "Download" knop en kies een bestemming voor het bestand. De "Opslaan als PDF of XPS" add-in dialoogvenster moet openen. Mocht het dialoogvenster niet open, moet u klikken op de link "Start download" onder het "Je download is gestart" uitdrukking.

3 Installeert u de add-in, zodra het downloaden is voltooid, door te dubbelklikken op het gedownloade bestand; je "Opslaan als PDF of XPS" add-in zal automatisch worden geïnstalleerd in Office.

4 Open het eerste Word-document dat u wilt converteren naar een PDF, en laat hem open. Kopieer en plak de inhoud van de andere Word-documenten die u wilt converteren naar PDF-bestanden in de reeds geopende document, een voor een, om ervoor te zorgen dat u onderhoudt het formaat en de pagina-einden van elk van de geplakte documenten.

5 Selecteer de "Opslaan als" optie onder het menu "Bestand" en kies "PDF" om het hele document te converteren naar een PDF.

Hints

  • Voor het omzetten van een Word-document in een PDF, is het raadzaam dat u eerst een kopie van het document opslaan als een Word-bestand, moet je nodig hebt om eventuele wijzigingen aanbrengen. Je zult niet in staat om eventuele wijzigingen in het document nadat het is omgezet in een PDF.