Hoe maak je een Virtual Pet website maken

Hoe maak je een Virtual Pet website maken


Het maken van een website kan tijdrovend zijn, maar er zijn veel ontwikkelingen in de web development geweest om te helpen beginners krijgen websites up and running. U kunt een virtuele huisdier website snel en gemakkelijk met behulp van een gratis open-source platform genaamd WordPress. WordPress biedt flexibiliteit, uitbreidbaarheid en vele tools om verkeer naar uw huisdier website. Of u aanbiedt huisdier diensten of zijn gewoon een huisdier fanaticus, kunt u optimaal profiteren van de onbegrensde mogelijkheden in WordPress. Deze instructies veronderstellen je een GoDaddy hosting account met PHP versie 4.3 of hoger, MySQL versie 4.1.2 of hoger, en hebben al gekocht een domeinnaam voor uw huisdier website.

instructies

instructies

1 Log in op uw GoDaddy account. Onder "Mijn producten" aan de linkerkant, klikt u op "Hosting." Klik op "Launch" naast de hosting account waar u wenst te WordPress installeren.

2 Klik op de knop "Uw Applications". Klik op "Blog", gevolgd door "WordPress." Klik op de "Install Now" knop onder "WordPress."

3 Selecteer de domeinnaam die u wilt gebruiken voor uw huisdier website. Klik op "Doorgaan."

Als u niet uw domeinnaam te zien, moet u uw domein toe te voegen aan uw hosting account. Om een ​​domeinnaam toe te voegen, ga terug naar je hosting control panel, klik op "uw domeinen," klik op "Add Domain" in de rechterbovenhoek, en geef de locatie van de map waar u dit domein te wijzen. Zodra de domeinnaam is verwerkt, wordt deze weergegeven in de lijst met opties als u uw WordPress installatie te beginnen.

4 Voer een naam voor uw database, zoals "WordPress voor My Pet Website." Voer een wachtwoord voor de database. Klik op 'Volgende'.

U kunt kiezen WordPress installeren in een eigen map, of gebruik maken van de hoofdmap door het wissen "WordPress" van de domeinnaam. Bijvoorbeeld, "http://yourpetwebsite.com/wordpress” zou een nieuwe map met de naam "wordpress" om de WordPress bestanden op te slaan te maken, of je kan de "wordpress" achtervoegsel om de bestanden in de hoofdmap op de server te installeren te wissen. Hoe dan ook is geschikt, maar sommige mensen liever hun WordPress bestanden in een aparte map te houden.

5 Voer een admin gebruikersnaam en wachtwoord, die zal worden gebruikt wanneer u inlogt op uw website. Voer uw favoriete e-mail adres en de naam van uw huisdier website. Klik op "Finish."

6 WordPress zal installeren op uw server. Als het klaar is, ontvangt u een e-mail te ontvangen. Zodra het klaar is, gaat u naar uw domein (dwz www.yourpetwebsite.com) om in te loggen. Klik op "Log in" in de rechterbenedenhoek, en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u hebt gebruikt tijdens de installatie WordPress.

7 Zodra je bent ingelogd, klik op "Appearance", "Thema's" en "Install thema's." In het zoekvak typt u "dier. Furry Family" Je zult een thema genaamd zie "." Klik op de "Install" koppeling eronder .

8 Zodra het thema is geïnstalleerd, klikt u op "Activeren." Uw website moet nu de dieren aan de top. Uw huisdier website is nu up and running.

9 U kunt de berichten, pagina's, links en meer toe te voegen binnen de WordPress dashboard. Berichten fungeren als nieuws of blogs items, pagina's worden vaak gebruikt voor bedrijfsinformatie of contactgegevens, en links worden gebruikt voor het koppelen naar andere websites.

Hints

  • Zoek op internet naar "gratis WordPress pet thema's" aan andere gratis huisdier thema's voor uw website te vinden. U kunt thema's op elk moment wijzigen.
  • U kunt een volledig gratis huisdier website starten met WordPress.com. U kunt het opzetten van een gratis account aan en gebruik maken van de beschikbare thema's om uw huisdier website te beginnen. Als u wilt uw site uit te breiden, kunt u uw website overbrengen naar een self-hosted versie van WordPress.