Hoe kan ik een Dell laptop op te laden

De reden dat Dell laptops zijn zo handig en draagbaar is de batterij die de bevoegdheden van de computer waar het gaat. Hoe lang de batterij kan duren kan variëren, afhankelijk van het model. Dell is voorzien van een AC-adapter oplaadkabel met elke laptop te kopen, zodat gebruikers eenvoudig hun batterijen op te laden. Het proces is een eenvoudige die net gaat de stekker van de laadkabel in de laptop en de muur.

instructies

Laad de Laptop

1 Installeer de Dell batterij in de laptop door te draaien over wanneer het LCD-scherm is in de gesloten positie. Schuif de laptop batterij in het compartiment totdat deze hoorbaar vastklikken.

2 Steek het ene uiteinde van de laptop laadkabel in een handige stopcontact.

3 Steek de adapter in de achterkant van de Dell-laptop.

Controleer de batterijlading

4 Open uw laptop omslag naar een comfortabele positie.

5 Beweeg de muisaanwijzer over het batterij-icoontje in het meldingengebied van de bar Start.

6 Let op het niveau van de lading van de batterij van de laptop heeft.

Hints

  • U kunt een Dell laptop batterij op te laden of de computer aan of uit staat, maar het duurt langer om een ​​batterij op te laden wanneer de laptop is ingeschakeld. Door middel van normale slijtage, laptop-batterijen verliezen hun vermogen om een ​​vergoeding voor langere tijd vast te houden. Als u merkt dat uw Dell-laptop heeft een toeslag voor minder tijd dan vroeger, overwegen vervangen.
  • Dell maakt verschillende laptop modellen en het opladen van procedures tussen hen kan variëren. Ondervindt u problemen met het opladen van uw Dell-laptop hebt, raadpleeg dan Dell Support of uw laptop handleiding.