Hoe kan ik een Acer Aspire T135 opnieuw installeren

Hoe kan ik een Acer Aspire T135 opnieuw installeren


Afvegen van uw harde schijf en opnieuw installeren van het besturingssysteem is een lang proces, maar het blijkt vaak de beste manier van handelen wanneer uw computer is omhoog acteren. Iets van een corrupte besturingssysteem om ongewenste spyware programma's kunnen ertoe leiden dat u wilt beginnen met een nieuwe installatie. Uw Acer Aspire T135 computer heeft een recovery-partitie dat alle oorspronkelijke instellingen redt. Toegang tot de partitie kunt u het besturingssysteem en de instellingen van de computer helemaal opnieuw te installeren.

instructies

1 Gebruik een apparaat, zoals een externe harde schijf, herschrijfbare dvd of USB-stick om een ​​back-up van alle bestanden die je nog nodig hebt. Koppel de Aspire T135 de netwerkkabel en alle andere randapparatuur zoals een printer of scanner.

2 Sluit alle geopende vensters en navigeer naar de desktop van de Acer. Selecteer het pictogram "Acer eRecovery Management", die is gelegen op de "Empowering Technology" toolbar.

3 Navigeer naar "Restore." Typ in het herstellen wachtwoord dat u eerder gekozen als daarom wordt gevraagd. Als u nog niet hebt gemaakt te herstellen wachtwoord, typt u een nieuw wachtwoord in en klik op "OK."

4 Kies de "Restore Systeem om Factory Default" optie en klik op 'Volgende'. Volg de aanwijzingen op het scherm om de harde schijf van uw Acer Aspire T135's af te vegen en het besturingssysteem opnieuw installeren.

5 Kopieer de back-up van gegevens die u eerder gered van het opslagapparaat terug over naar de harde schijf van de T135's. Installeer alle stuurprogramma's voor de externe hardware-apparaten die u gebruikt.

Hints

  • Het is nog steeds mogelijk om de Acer Aspire T135 het besturingssysteem opnieuw te installeren, zelfs als je de eRecovery Management software hebt verwijderd. Start de T135 en tik op de "Alt" toetsen "F10" op hetzelfde moment om de recovery-partitie te laden. Volg de instructies op het scherm te gaan door het proces opnieuw te installeren.
  • Als u verwijderd of verborg de Empowering Technology werkbalk kunt u het scherm eRecovery Management via het menu Start te bereiken. Navigeer naar de "Alle Programma's" entry en kies de "Acer Empowering Technology" map. Klik op "Acer eRecovery Management."