Hoe gebruik je een Flash Drive voor twee computers

Hoe gebruik je een Flash Drive voor twee computers


Flash drives komen in een aantal maten. Meestal is de stations zelf zijn vrij klein objecten - makkelijk mee te nemen in een zak of tas - en kan houden tussen de acht en 64 gigabyte aan informatie. Flash drives meestal hechten aan computers via de USB-poort van de computer en kan heen en weer worden overgedragen tussen computers over te dragen of op te slaan bestanden van meerdere bronnen.

instructies

1 Sluit het USB-uiteinde van de flash drive aan op de USB-poort van uw computer. Als je een laptop hebt, moet u twee USB-poorten, die meestal ofwel in de achterkant van de laptop of aan de ene of de andere kant. Als uw computer is een desktop, dan is uw USB-poort zal zijn op de voorkant of achterkant van de toren.

2 Open de map met het bestand dat u wilt overbrengen naar uw flash-drive bevat. Klik op het bestand en sleep het naar het pictogram flash drive over te dragen. Als u actief werkt aan het bestand en klik op "File" en vervolgens "Opslaan als" en, in het drop-down menu met locaties, kiest u uw flash-drive en klik op 'Opslaan'.

3 Klik met de rechtermuisknop op de verwijderbare hardware icoon in de rechterbenedenhoek van het bureaublad werkbalk. Een bel zal verschijnen dat zegt: "Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen." Klik op deze bubble om een ​​pop-up venster te openen en klik vervolgens op de vermelding van het station af te sluiten uw flash-drive. Haal hem uit de computer.

4 Sluit uw flash-drive in de andere computer. Er wordt een venster geopend met de vraag hoe je zou willen naar de flash drive te openen. Klik op de optie die zegt: "Map openen en bestanden te laten zien." Dit zal uw flash drive als een map met bestanden weer te geven. Klik op het bestand dat je wilt en sleep deze naar uw bureaublad om het overbrengen naar uw andere computer.

Hints

  • Afhankelijk van de grootte van uw flash-drive, zult u in staat om verschillende hoeveelheden gegevens op te slaan. De kleinste flash drives kan niet in het bezit van een veel informatie, terwijl een 64 GB flash drive heel wat gegevens zal houden. Word-documenten, Excel spreadsheets, video of audio-bestanden of PDF-bestanden - U kunt bestanden van welke aard ook opslaan op een flash drive.
  • Heeft elke vorm van vloeistof niet morsen op uw flash-drive, als het kan uw schijf kan vernietigen.