Hoe maak je een geheugenkaart Gebruik vs. een cd

Geheugenkaarten en CD zijn twee verschillende soorten media gebruikt voor het opslaan en transporteren van bestanden van computer naar computer. Wilt u informatie toe te voegen op een geheugenkaart, het proces zou je door via het Windows-besturingssysteem te gaan is iets anders dan het proces zou je door te gaan als je wilde dezelfde gegevens toe te voegen aan een cd. Toevoegen van gegevens naar een CD heet "brandende" de data.

instructies

Geheugenkaart

1 Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartlezer van uw computer. Als u een USB-geheugenkaart, plaats de kaart in een USB-poort van uw computer.

2 Klik op "Start."

3 Open "Deze computer." Van alle pictogrammen in dit venster, zal men uw geheugenkaart te vertegenwoordigen. Dubbelklik op het.

4 Bestanden toevoegen aan uw geheugenkaart door ze naar het venster "Memory Card" te slepen op uw monitor. Bestanden verwijderen uit de geheugenkaart door ze uit deze map te verwijderen.

Het branden van een cd

5 Plaats een lege cd in de cd-brander. Dit vraagt ​​om een ​​Windows-venster "Automatisch afspelen" op het scherm te laden. Vanuit dit venster "Automatisch afspelen", klikt u op de optie te lezen "bestanden branden op schijf met Windows Verkenner."

6 Noem uw CD, selecteer "Net als een USB flash drive" en klik op 'Volgende'.

7 Sleep de bestanden die u wilt branden op de cd in het venster. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van bestanden, klikt u op "Branden op schijf." Dit zal de bestanden naar de schijf en vervolgens op "Sluiten" de schijf te schrijven. Tenzij u gebruik maakt van een CD-RW, worden de bestanden die u hebt gebrand op de cd permanent opgeslagen op de cd en kunnen niet worden verwijderd of gewijzigd.