Hoe kan ik PGP gebruiken met Thunderbird

Hoe kan ik PGP gebruiken met Thunderbird


E-mail encryptie biedt zekerheid voor de inhoud van uw berichten als ze reizen tussen u en de ontvanger. Thunderbird email client kan worden geconfigureerd om uw elektronische post omsluiten een cryptografisch gecodeerde pakket dat anders dan de beoogde ontvanger mensen verhindert lezen. Thunderbird gebruiken met de PGP encryptie-algoritme, moet u een eenvoudige interface plug-in te installeren tussen je sleutelbos en Thunderbird.

instructies

1 Download en installeer GnuPG (GPGP), dat is de versie van PGP de Thunderbird Enigmail uitbreiding is in staat om te communiceren met de computer. GnuPG is verkrijgbaar in versies voor Windows, Linux en Mac en kunnen direct vanaf de officiële website op http://www.gnupg.org/ worden gedownload. Bij een bezoek aan de website, klik op "Download" in de linker navigatie kolom van de pagina. Op de download pagina, scroll naar beneden naar de sectie genaamd "Binaries" en klik op "FTP" aan de rechterkant van de beschrijving van uw besturingssysteem. Volg de installatie-instructies als gepresenteerd en herinneren waar de installateur zegt dat het installeren van GnuPG.

2 Download en installeer de Thunderbird Enigmail extensie versie die overeenkomt met uw versie van Thunderbird e-mailclient (zie Resource). Op de download pagina, gebruik maken van de drop-down menu's om uw besturingssysteem en de versie van Thunderbird u op uw systeem hebt geïnstalleerd. Merk op dat de download link tekst onder de drop-down menu verandert op basis van de keuzes die je maakt. Als u klaar bent, klikt u op die download link te downloaden en te installeren Enigmail. Wacht tot het pakket om de installatie te voltooien voordat u verder gaat.

3 Start Thunderbird e-mail client. Eenmaal geladen, kijk naar de balk aan de bovenkant van het scherm programma en er rekening mee dat een nieuwe selectieprocedure label "OpenPGP" is beschikbaar. Klik erop om de configuratie te openen. Configureren van de uitbreiding door haar te vertellen waar de installer GnuPG geïnstalleerd op uw computer. Indien nodig, gebruik maken van de extensie bestand Zoek utility weergegeven voordat u door de mappen op uw computer te bladeren. Zoek de map GnuPG die is geïnstalleerd, en dubbelklik vervolgens op om deze stap te voltooien.

4 Maak een nieuwe GnuPG sleutelpaar met dezelfde OpenPGP configuratiescherm. Nu de uitbreiding weet waar GnuPG is geïnstalleerd, kan het gebruiken om dit automatisch voor u. Klik op het tabblad 'Key Management ". In de Key Management configuratiescherm, selecteer het menu "Generate" en vervolgens op "Nieuw sleutelpaar." Kies het e-mailadres waarnaar deze toets zal behoren het gebruik van de e-selectie box op hetzelfde scherm. Druk op de "Generate" knop en wacht tot het programma zegt dat de nieuwe sleutelpaar is aangemaakt.

5 Voeg de publieke sleutels van uw contactpersonen die PGP gebruiken om de GnuPG sleutelhanger die is gemaakt op de computer. Om dit te doen, klikt u op "OpenPGP" in Thunderbird, kies dan "Key Management", klik dan op het tabblad "Keyserver" menu. Kies "Zoeken" en voer het e-mailadres van uw contactpersoon in het zoekvak. Druk op "Enter" en wacht tot de publieke sleutel de vermelding van uw contactgegevens te laten zien. Dubbelklik op de sleutel en daarna, in de add vak, klikt u op 'Importeren voor Sleutelhanger "om de invoer van PGP-sleutel van je contactpersoon te voltooien.

6 Houd uw contacten die u een nieuwe PGP-sleutel hebt gemaakt en dat ze nodig hebben om uw nieuwe openbare sleutel importeren uit de Keyserver zo goed, zodat zij in staat zijn om e-mail uit te wisselen met je.

7 Samenstellen van e-mails als normaal met Thunderbird, maar er rekening mee dat een kleine sleutel verschijnt nu op het scherm. Voordat u op verzenden te klikken na het samenstellen van elke e-mail, klik op het icoon van de toets te hebben Enigmail versleutelen de e-mail voor u daar in Thunderbird. Wanneer codering is voltooid, klikt u op de knop 'Verzenden' om uw versleutelde e-mail.