Hoe om te zoeken naar Matching Foto's

Hoe om te zoeken naar Matching Foto's


Als u een afbeelding wilt online die overeenkomt met, of is vergelijkbaar met, degene die je al gevonden, kunt u meestal betere resultaten als je dat beeld te gebruiken voor uw zoekopdracht in plaats van het typen van trefwoorden die proberen om het te beschrijven. Google heeft een image-based search sinds 2011 die werkt op een drag and drop basis aangeboden. In 2014, Bing begonnen met het aanbieden van een vergelijkbare dienst die passen bij afbeeldingen in verschillende resoluties biedt; er zijn een paar kleinere websites die bieden ook afbeelding matching.

instructies

Met behulp van Google Image Search

1 Zoek een afbeelding op uw computer of op een website. Als de afbeelding op een website, klik met de rechtermuisknop en kies "Open afbeelding in nieuw tabblad", of een soortgelijke wijze geformuleerd optie in uw webbrowser.

2 Ga naar Google Images door het intikken van "images.google.com" in een nieuw tabblad webbrowser.

3 Sleep de afbeelding die u wilt aan te passen in het veld Zoeken. Google-zoekopdrachten voor soortgelijke beelden en geeft ze weer als miniaturen op de pagina. Selecteer een afbeelding die u wilt door erop te klikken.

Met behulp van Bing Afbeelding Match

4 Ga naar Bing.com en typ een woord of een zin beschrijven van de afbeelding die u wilt. Klik op de knop 'Zoeken' of druk op de "Enter".

5 Klik op de link "Images" aan de bovenkant van de Bing zoekresultaten. Blader door de miniaturen en klik op elke foto die u wilt. Een grotere versie van de afbeelding wordt weergegeven op de pagina.

6 Klik op de link "Image Match". Een grote, middelgrote en kleine versie van dezelfde afbeelding worden boven de pagina. Miniaturen van identieke afbeeldingen worden weergegeven op de pagina, met een resolutie van elk genoteerd aan de kant-versie. Selecteer de gewenste grootte door erop te klikken, of kijk voor meer maten door te klikken op de "All Toon maten" verbinding dichtbij de bovenkant van de pagina.

Het gebruik van andere Image Search sites

7 Hier vind je een afbeelding die u wilt aan te passen op uw computer of een website. Voor de website foto's, met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de optie "Copy URL Beeld" om zijn webadres naar het klembord van uw computer op te slaan.

8 Ga naar een image search website zoals TinyEye.com, ImageRaider.com of Saucenao.com. Met behulp van deze websites kunt u een afbeelding uploaden vanaf je computer, plak de URL van een afbeelding in het zoekveld of beide, afhankelijk van welke website u kiest.

9 Plak de URL van de afbeelding die u eerder hebt gekopieerd in het zoekveld, of klik op de "Bestand kiezen" optie om een ​​afbeelding te uploaden van uw computer naar de website. De pagina ververst, het aanbieden van vergelijkbare beelden.

Hints

  • De software achter het overeenkomende diensten niet altijd geven u afbeeldingen die u zou verwachten. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar beelden van een bepaalde persoon, zal je zelden vinden ze met behulp van deze methode. In plaats daarvan zul je meestal foto's van verschillende mensen in vergelijkbare poses met een vergelijkbare achtergrond. Ook als u op zoek bent naar een bepaalde bloem, kunt u verschillende soorten bloemen met gelijkaardige vormen of kleuren te krijgen.