Hoe kan ik muziek omzetten naar MP3 Met Visual Basic 2008

Visual Basic 2008 is een multimedia web programming interface. Dit programma dient als een sterke troef voor een groot aantal nieuwe programmeurs, want het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Het programma belichaamt echt de naam van het draagt. De functionaliteiten en component operaties zijn vrij eenvoudig, waardoor het mogelijk voor iedereen om de kunst van het web programmeren te leren. Van web development platforms tot entertainment essentials, zoals mp3 muziek bestanden te converteren, Visual Basic 2008 is uitgerust om al deze activiteiten te behandelen.

instructies

1 Open de Visual Basic-toepassing. Klik op het icoon "Visual Basic" op het bureaublad van uw computer. Om het programma te laden in zijn geheel eventueel bevriezen of met fouten die algemene prestaties van het programma kunnen beïnvloeden te voorkomen.

2 Laad de song in de Visual Basic-toepassing. Klik op de optie "File" in het hoofdmenu van het scherm van het programma en selecteer de "Open" optie die in de drop-box menu wordt weergegeven. Zoek het bestand wanneer het dialoogvenster Windows Verkenner-venster verschijnt en klik op "Open" om het nummer in Visual Basic te laden.

3 Open de Universal Document Converter in Visual Basic. Klik op het tabblad "Projecten" en selecteer "Referenties," die zal worden vermeld als een subonderwerp in het menu Projecten. Klik op de optie 'Browse'. Selecteer de standaard-bestand dat in het dialoogvenster Windows Verkenner-venster wordt weergegeven en klik op 'Openen'. De Universal Document Converter zal automatisch geladen in Visual Basic.

4 Wijzig formaat en de extensie van de muziek bestand. Wanneer de Universal Document Converter opent, zal het muziekbestand dat u in Visual Basic geladen worden uitgevoerd. Verander de output formaat van het bestand door te klikken op de tab "Output" in de Universal Document Converter portal. Selecteer de "MPEG-1" optie, die in de drop-box menu wordt weergegeven. Klik op "OK" om de output verandering af te ronden.

5 Sla het geconverteerde bestand op uw harde schijf. Klik op de optie "File" weer en selecteer de "Opslaan als" optie. U wordt gevraagd om een ​​naam voor het geconverteerde bestand. Typ een nieuwe naam voor het bestand in de aangewezen aan de onderkant van het dialoogvenster gegevens formulier in en klik op 'Opslaan als "om de actie af te ronden.

Hints

  • De muziek bestand dat u probeert te zetten moeten leesbaar zijn. Daarom kan het bestand niet verborgen of vergrendeld. Voorafgaand aan het laden van het bestand in Visual Basic, klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Eigenschappen" in het drop-box menu. Klik op het tabblad 'Algemeen' die zal verschijnen in het bovenste menu van het pop-up scherm. Zodra de informatie wordt weergegeven, controleert u of geen van attributen van het bestand worden gecontroleerd. Als de attributen worden gecontroleerd, mag u niet in staat zijn om de huidige staat van de muziek bestand te wijzigen.
  • Kies altijd voor MPEG-1 als je probeert om een ​​muziek-bestand te converteren naar mp3. De mp3-bestandsformaat is technisch bekend als MPEG-1 Audio Layer 3.
  • Zodra de muziek bestand wordt geconverteerd, de verandering blijvend is, omdat het originele bestand zal worden gewijzigd, niet gekopieerd. Je kunt niet ongedaan maken van het proces. U moet het bestand omschakeling in zijn geheel naar het formaat wijzigen.
  • Zorg ervoor dat u niet vergeten om uw wijzigingen op te slaan. Als je gewoon af te sluiten van Visual Basic, de wijzigingen niet permanent worden toegepast op het bestand of opgeslagen op uw harde schijf.
  • Visual Basic kan technischer dan de gemiddelde conversie tool. Daarom is het belangrijk andere dan aanbevolen om eventuele schade die schadelijk zijn voor de functionaliteit van het bestand zou kunnen voorkomen instellingen niet te veranderen.