Hoe maak je een e-mail systeem

Hoe maak je een e-mail systeem


Bij het opzetten van een e-mail-systeem voor uw kleine bedrijf is het eerst noodzakelijk dat u ervoor zorgen dat de e-mails zijn professioneel uitziende en zijn niet van persoonlijke accounts. Er zijn vele soorten van online software die kan worden gebruikt voor het opzetten van een e-mailsysteem voor uw kleine bedrijf. Echter, het Gmail-systeem van het creëren van kleine zakelijke e-mails is een eenvoudige en zeer effectieve methode bij het organiseren van hoe u uw zakelijke relaties online uit te voeren. In feite is dit systeem is het antwoord bij het beheren van meerdere e-mailaccounts voor uw bedrijf.

instructies

1 Het opzetten van een Gmail-account om te kunnen al uw zakelijke e-mailaccounts te doen toekomen aan dat één e-mailaccount.

2 Programmeer uw zakelijke e-mails (als ze verbonden zijn met typische web hosting programma's zoals Siteground, GoDaddy, Bluehost of Yahoo Web hosting), waarvan de gastheerplaatsen bestaan ​​uit een CPanel systeem dat stelt u in staat om in te loggen en het instellen van de optie forwarding in de e-mail controleert gedeelte voor welke e-mails je wilt doorgestuurd naar uw nieuwe Gmail-account.

3 Uw bedrijf toevoegen e-mailaccounts naar je nieuwe Gmail-account, als onderdeel van de set-up proces voor het doorsturen van de e-mail. Klik eerst op Instellingen, vervolgens op het tabblad accounts, en klik vervolgens op "voeg een ander e-mailadres." Geef de naam van de e-mail je wilt dat mensen zien in de pop-up en klik op 'verzenden verificatie. " Controleer de verificatie e-mail verzonden naar uw inbox en druk op bevestigen en blijven doen voor al uw zakelijke e-mailaccounts.

4 Ontwikkel een label voor elk van uw e-mailadressen, die als het equivalent van een map systeem zal dienen. Eerste Klik op Instellingen en vervolgens op het tabblad en typ labels in de labels voor elke e-mail.

5 Het opzetten van een e-mail filtering systeem om goed te kunnen classificeren waar elke nieuwe e-mail gaat wanneer zij worden doorgestuurd naar de Gmail-account. Klik op instellingen opnieuw en klik op het tabblad filters en maak een nieuwe filter. Voer de volledige naam van de zakelijke e-mailaccount in het veld 'Aan' en klik op "Volgende stap." Vink het vakje genaamd "Breng de Label" en klik op 'Filter maken. "

6 Programma Gmail om te reageren op het juiste e-mailadres om te blijven tonen van een professionele uitstraling of anders uw standaard naam en e-mail zal worden gebruikt dat het doel van het opzetten van uw zakelijke e-mail systeem verslaat.

7 Voer een diagnostische controle van uw nieuwe e-mailsysteem en controleer om ervoor te zorgen dat al uw updates uit te werken en zijn klaar voor actie.

Hints

  • Let op, als je niet zeker weet of je een CPanel voor uw web hosting systeem, contact opnemen met de gastheer of uw bedrijf IT-afdeling.