Het creëren van een diavoorstelling van beelden voor je eigen site

Het creëren van een diavoorstelling van beelden voor je eigen site


Een diavoorstelling voor uw website zal uw beelden op de beginpagina en ziet u al uw foto's in een keer. Manieren om twee verschillende toepassingen te gebruiken om diavoorstellingen te maken, inclusief de wijze waarop Java-code scripts te verwerven voor vrij om een ​​diavoorstelling te installeren.

instructies

Ga naar Your File Manager

1 Het creëren van een diavoorstelling van beelden voor je eigen site

Ga naar het configuratiescherm van uw website en meld u aan. Ga naar de file manager en de map waarin u wilt dat uw diavoorstelling te zijn of maak een nieuwe map map voor de diavoorstelling. Maak een map voor de afbeeldingen in de map en de foto's te uploaden naar de map.

2 Het creëren van een diavoorstelling van beelden voor je eigen site


Maak een nieuw HTML-document voor de diavoorstelling en sla het op de map gemaakt voor uw diavoorstelling in het control panel van uw website. Doe het niet op te slaan in de map afbeelding. Geef het HTML-document een unieke naam, zoals slideshow.html.

3 Het creëren van een diavoorstelling van beelden voor je eigen site


Ga naar www.dynamicdrive.com en klik op de "Image Effects" in de categorie script en klik op "slideshows". U kunt nu kiezen uit een diavoorstelling JavaScript. Voor dit voorbeeld "Flexi diashow" gebruikt. (Http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/index.html)

4 Het creëren van een diavoorstelling van beelden voor je eigen site


Klik op de selectie, en lees de beschrijving. Voltooiing van de aanwijzingen voor het installeren van het script geschreven door de JavaScript-schrijver. Kopieer de code en plak deze aan de unieke naam HTML-document en vervolgens opslaan.

5 Kijk naar de gekopieerde JavaScript-code. Met de HTML-editor die door uw website hosting bedrijf, veranderen de namen van de afbeeldingen om de namen van uw afbeeldingen. Sla de unieke naam HTML-document en open het met de browser om te zien dat het werkt.

Hints

  • Als u geïntimideerd over het gebruik van JavaScript-code, de aankoop van Flash MX 2004. Flash MX is een toepassing die wordt gebruikt voor het maken van diavoorstellingen.
  • Een goedkopere diashow applicatie is Quicktime Professional door Apple.
  • Sla uw HTML vaak.