Hoe een RAR bestand Assemble

Hoe een RAR bestand Assemble


WinRAR is een bekend file archiveerprogramma, kan het creëren en beheren van meerdere soorten archieven. Naast de basisfuncties, kan WinRAR ook te maken met een wachtwoord versleutelde archieven, die geschikt zijn voor het beschermen van uw gegevens terwijl het wordt verzonden via het internet, of splitsen een archief in meerdere delen te passen op een diskette, cd, dvd of USB-stick. Gebruik WinRAR om meerdere bestanden te comprimeren en hun grootte te verminderen, of gewoon om meerdere bestanden, zoals een fotoalbum op te slaan, in één enkel bestand. Er zijn meerdere manieren om een ​​RAR archief.

instructies

Methode 1 (Quick Archiving)

1 Open 'Deze computer' en navigeer naar de locatie van de bestanden die u wilt archiveren.

2 Selecteer de bestanden die u wilt archiveren, klik met de rechtermuisknop op hen en klik op de Toevoegen aan "filename.rar" optie, waarbij filename.rar de naam van uw bestanden zal zijn.

3 Wacht tot WinRAR om de bestanden te archiveren. Het zal het archief op de huidige locatie van uw bestanden te maken.

Methode 2 (Normal Archiving)

4 Open 'Deze computer' en navigeer naar de locatie van de bestanden die u wilt archiveren.

5 Selecteer de bestanden, klik met de rechtermuisknop op hen en klik op 'Toevoegen aan archief. "

6 Typ een naam voor het archief in de "Archief" veldnaam. Selecteer het type archief dat u wilt maken (RAR of ZIP), compressiemethode en aanvullende instellingen voor het archief.

7 Klik op de "Advanced" tab in het archief setup-venster als u het archief met een wachtwoord te versleutelen.

8 Klik op "OK" zodra u alle instellingen voltooid om het archiveren te starten.

Hints

  • Selecteer "Store" als compressiemethode, als je alleen wilt meerdere bestanden te verzamelen in een enkel bestand, zonder enige vorm van compressie.
  • Maak zelfuitpakkende archieven door het controleren van de "Maak SFX-archief" box in staat zijn om het archief uit te pakken zonder het gebruik van WinRAR.
  • de compressiemethode op "Best" zal meestal leiden tot een betere compressie, tegen een kostprijs van een hogere archivering tijd.
  • Wees voorzichtig bij het gebruik van deze optie op zeer grote bestanden.
  • Bij het maken van een met een wachtwoord versleuteld archief, moet u het wachtwoord te onthouden, omdat er geen manier om de inhoud van een archief openen of herstellen zonder het wachtwoord. Ook al zijn er een aantal programma's die vermoedelijk de bestanden kunnen herstellen, worden de resultaten niet gegarandeerd.