Hoe kan ik PDF-formulieren op een webpagina

Hoe kan ik PDF-formulieren op een webpagina


Er zijn vele redenen voor, waaronder PDF's in een website, met inbegrip van formulieren, rapporten en de algemene documentatie die u niet wilt worden bewerkt. PDF-formulieren kunnen worden gedownload, zodat gebruikers van de website hebben de mogelijkheid om op te slaan, te bekijken en afdrukken op hun gemak. Om PDF-bestanden op een webpagina bevatten, moet u een HTML-link naar hun locaties zijn, zodat gebruikers deze koppelingen kunnen kiezen, kiezen voor openen of opslaan van de bestanden die ze nodig hebben.

instructies

1 Upload uw PDF-formulieren naar uw webserver, in welke locatie u verkiest. U kunt een map in de hoofdmap van uw website met de naam "docs" als je een heleboel documenten en willen ze overzichtelijk te houden te maken. Noteer de locatie en de naam van elk PDF. De locatie kan absoluut zijn; bijvoorbeeld, http://yourdomain.com/docs/filename.pdf.

Alternatief kan de locatie relatief zijn, wanneer het document wordt opgeslagen op dezelfde server als de webpagina; bijvoorbeeld, waar de webpagina zich in de root directory:

docs / bestandsnaam.pdf.

2 Creëer je eigen webpagina. De volgende algemene structuur biedt een fundamentele pagina:

<Html>

<Head> </ head>

<Body>

<Div> Inhoud </ div>

</ Body>

</ Html>

Tussen de "<body>" tags bevatten wat elementen die u wilt zien op de pagina in aanvulling op de PDF-formulieren, zoals koppen, tekst, afbeeldingen en andere media.

3 Inclusief HTML-links voor elk van uw PDF-formulieren. Als uw pagina gaat om een ​​lijst van formulieren bevatten, kunt u HTML-lijst elementen te gebruiken:

<Ul>

<Li> <a href="docs/filename1.pdf"> leesbare naam 1 hier [PDF] </a> </ li>

<Li> <a href="docs/filename2.pdf"> leesbare naam 2 hier [PDF] </a> </ li>

<Li> <a href="docs/filename3.pdf"> leesbare naam 3 hier [PDF] </a> </ li>

</ Ul>

Alter het "href" attributen om de locatie van uw PDF-bestanden weer te geven, en de inhoud van het anker om na te denken wat "leesbare" naam die u wilt elk geassocieerd te worden met. Inclusief de "PDF" tekst laat gebruikers weten het bestand een PDF, als hun browser een ander programma weer te geven kan openen. Sommige webmasters kiezen voor het PDF-icoon naast elke link.

4 Omvatten basisinstructies voor mensen met behulp van uw webpagina. Wanneer een gebruiker op de link naar een PDF klikt, kunnen hun browser hen gevraagd om te kiezen of te openen of op te slaan het PDF-bestand. In sommige gevallen kan browsers worden ingesteld om een ​​vooraf ingestelde actie uit te voeren, zoals het opslaan van het bestand naar een bepaalde map. Als alternatief, kunnen gebruikers met de rechtermuisknop op - 'Ctrl' + klikken op de Mac - en ervoor kiezen om het bestand op te slaan. Het volgende voorbeeld instructies kan helpen om een ​​pagina meer bruikbaar te maken:

<P> Klik op de link om elke vorm die u wilt bekijken of te downloaden, als alternatief klik met de rechtermuisknop en kies om het bestand op te slaan op uw computer. </ P>

5 Upload de pagina toe aan uw webserver. Blader naar het in een webbrowser en test elke PDF schakel om ervoor te zorgen dat het werkt. Experiment door te klikken op de links, rechts te klikken en in het algemeen de keuze van de verschillende opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat de formulieren correct zijn ter beschikking gesteld. U kunt ook proberen uw pagina in verschillende browsers om te zien hoe het werkt. Zorg ervoor dat elke koppeling is verbonden met het juiste bestand.

Hints

  • Sommige webbrowsers hebben ingebouwde PDF-viewers, in welk geval de gebruikers gewoon kunt klikken op een link en het PDF-formulier wordt zichtbaar in het browservenster worden.
  • Sommige gebruikers kunnen niet over de nodige software geïnstalleerd om PDF-bestanden te bekijken. In het geval dat dit gebeurt, kunt u een link naar de Adobe Reader download pagina.