Hoe te deactiveren de Ink Chip in een Lexmark

Hoe te deactiveren de Ink Chip in een Lexmark


Veel Lexmark printers zijn uitgerust met een inkt chip die het niveau van de inkt in de inktpatronen bewaakt en waarschuwt de gebruiker problemen zoals een verstopte printkop. Als je probeert te installeren en te gebruiken een opnieuw gevulde of derden inktcartridge in één van deze Lexmark-printers, vindt u ook de inkt chip is zo ontworpen dat deze ongeoorloofde cartridges niet zal werken in de printer. Er is een manier om de inkt chip in een Lexmark te krijgen, zodat u andere inktpatronen kunnen gebruiken.

instructies

Het omzeilen van de Chip

1 Open de klep van de printer en wacht tot de inktpatroon wagen om tot stilstand te komen. Installeer de nieuwe cartridge en sluit toegangsdeur van de printer.

2 Wacht totdat de inkt monitoring software van de printer om de nieuwe cartridge te detecteren. Een foutmelding verschijnt met de waarschuwing dat de nieuwe cartridge is geen originele Lexmark cartridge.

3 Klik op de optie op de inkt monitoring software waarmee u doorgaat met het gebruik van de nieuwe inktcartridge. Een ander waarschuwing komt op het scherm, detaillering dat het gebruik van opnieuw gevulde of derden cartridges kunnen de garantie van de printer vervallen. Klik op "Ok" om verder te gaan.

4 Volg de instructies op het scherm voor het uitschakelen van de inkt monitoring software. Dit zal moeten worden gedaan voor elke bijgevuld of derden cartridge die u installeert.

5 Gebruik de printer als normaal. Omdat de inkt monitoring software niet werkt, zal het niet laten weten dat de inkt niveaus in uw cartridges, dus hou dat in gedachten.

Hints

  • Forceer nooit een inktcartridge in of uit de wagen. Inktpatronen moet gemakkelijk snap in en uit plek.