Hoe maak je Kenmerken van een Pert Grafiek Identificeer

Een Pert Grafiek is een grafische voorstelling van het tijdschema van een project. Ontwikkeld door de Marine van Verenigde Staten in de jaren 1950, een Pert Chart, of Program Evaluation Review Technique, helpt bij het beheren zeer complexe projecten. Een Pert grafiek nadruk op de relatie tussen taken; elke grafiek begint met een initiatie knooppunt dat takken uit in netwerken van taken. Wordt gebruikt om een ​​gehele project of een belangrijke fase van een project te documenteren, een brutale grafiek laat een realistische kijk waar de bronnen van potentiële risico's worden onderscheiden en verholpen.

instructies

1 Open en gebruik Word 2007 een Pert Grafiek voor te bereiden. Klik op 'Alle programma's, "klik" Microsoft Office "en klik op" Microsoft Office Word. " Klik op "Nieuw" en klik op "Leeg document" om een ​​nieuw document te openen.

2 Maak een rechthoek voor elke activiteit die betrokken is bij het maken van een cheesecake. Klik op 'Invoegen' en kies vervolgens de rechthoek in het menu "Vormen". Klik in het Word-document en maak een rechthoek voor elke activiteit die moet worden ingevuld.

3 Tekst invoegen in elke rechthoek door met de rechtermuisknop te klikken op de vorm en te klikken op "Tekst toevoegen." Typ in de taak en de tijd die nodig is om elke activiteit uit te voeren in elke rechthoek, bijvoorbeeld "Verzamel Ingredients, 10 minuten."

4 Schik de rechthoeken in orde is. Klik op een rechthoek; Dit zal u toelaten om het rond te bewegen. Plaats de eerste taak aan de linkerkant en horizontaal te bewegen. Taken die gelijktijdig moeten worden verricht, kan worden vertegenwoordigd door het stapelen van de rechthoeken verticaal.