Hoe vindt u een automatisch opgeslagen document dat u verloren in Word

Hoe vindt u een automatisch opgeslagen document dat u verloren in Word


Of er is een stroomstoring of een computer crash, ontdekken dat u wijzigingen aanbrengt in een document dat je op het werk kan een moment van paniek te creëren verloren. Standaard Word autosaves periodiek het document dat u werkt - meestal, elke 10 minuten. Hoewel Word document autosaves voor u, moet u nog steeds uw werk opslaan om de paar minuten om te voorkomen dat grote hoeveelheden van het werk te verliezen.

instructies

1 Open Word en klik op het tabblad "File".

2 Klik op het tabblad "Info" als het nog niet geopend is. Als u een aantal automatisch opgeslagen versies van uw dossier, zal Word een lijst van de versies in de rubriek "Versies" in het midden van het venster weer te geven. Instructies één van de versies te openen. Als je niet ziet geen versies opgenomen, verder met de volgende stappen.

3 Klik op 'Versies beheren, "en klik op' Herstellen-opgeslagen documenten." U krijgt een lijst met bestanden die Microsoft Office-winkels te zien in een speciale map voor niet-opgeslagen bestanden.

4 Selecteer het bestand en klik op "Open." Word zal het bestand te openen en weer te geven een gele waarschuwing banner aan de top te laten weten dat dit is een herstelde bestand. Klik op de "Save As" knop in de banner op te slaan als een nieuw bestand, als je wilt.

Hints

  • Zorg ervoor dat u AutoSave ingeschakeld om toekomstige problemen te voorkomen. Om te bevestigen het is ingeschakeld of om het mogelijk te maken, klikt u op het tabblad "File" en selecteer "Opties" in het linkervenster. Woord zal een venster "Opties voor Word" te openen. Selecteer "Opslaan" in het linkerpaneel en vink het vakje "Save AutoHerstel informatie elke 10 minuten." Voer het aantal minuten in de voorkant van de box "minuten" als je niet wilt dat 10 minuten. Vink het vakje "Keep de laatste automatisch opgeslagen versie als ik te sluiten zonder op te slaan." Klik op "OK" wanneer tevreden.