Hoe kan ik een petitie op Facebook Maak

Heeft u een probleem dat je het gevoel sterk over dat u wilt dat uw vrienden en andere om te weten hebben ongeveer door het ondertekenen van een petitie? Een van de makkelijkste manieren om dit te doen is door het creëren van een petitie op Facebook, waar u gemakkelijk kunt krijgen veel mensen om je petitie te zien.

instructies

Hoe kan ik een petitie op Facebook Maak

1 Ga naar Facebook en meld u aan bij uw account. Ga naar de zoekbalk en typ in "Petition Application." U kunt ook naar uw toepassingen sectie en zoek naar de toepassing van daar. Klik op de eerste optie, getiteld "verzoekschriften."

2 Lees de info en recensies voor het toevoegen van de aanvraag bij uw profiel. Klik op de "Go to Application" om door te gaan.

3 Klik op de optie om de aanvraag in je profiel plaatst. Nadat de applicatie is succesvol toegevoegd, zult u in staat om de site van de applicatie zoeken en bladeren door middel van petities van andere mensen.

4 Ga naar je profiel en vind de petitie applicatie, die moet zich aan de linkerkant van de pagina. Van de toepassing, klikt u op de optie "Start Petition". U wordt meegenomen naar een pagina waar u kunt invullen van alle informatie die u wilt gebruiken voor uw verzoek op te nemen. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop 'Verzenden'. Je zult in staat zijn om al uw ingediende en aangenomen petities te bekijken op de profielpagina in het vak applicatie.

5 Ga naar de applicatie op je profiel pagina nogmaals. Klik op de optie 'Search verzoekschriften ", en u zal worden genomen om een ​​lijst van verzoekschriften die je kunt bladeren door.