Hoe kan ik Internet Explorer verwijderen

Internet Explorer is een van de meest gebruikte internet browsers die er zijn. Gemakkelijk te gebruiken, vol met leuke en functionele kenmerken en uiterst gebruiksvriendelijk, Internet Explorer is het voertuig waardoor de meeste mensen nemen hun eerste voorzichtige stappen online. Op een gegeven moment, al heb je reden om te beginnen met het gebruik van een nieuwe browser kan vinden, hetzij als gevolg van nieuwsgierigheid of tot het ontstaan ​​van specifieke browsen behoeften die Internet Explorer niet in staat zijn om te ontmoeten. Wanneer dit gebeurt, weten hoe om Internet Explorer te verwijderen kan vrijmaken waardevolle geheugen op uw computer om ruimte voor de nieuwe browser te maken.

instructies

Uninstall Internet Explorer

1 Ga naar het menu 'Start' van uw computer en selecteer het 'Configuratiescherm'.

2 Vind het pictogram 'Programma's toevoegen of verwijderen' en klik erop.

3 Blader door de lijst met programma's totdat u Internet Explorer, selecteer het dan met je muis.

4 Klik op de 'Verwijderen' knop.

5 Selecteer de knop 'Ja' wanneer u wordt gevraagd als je echt wilt om het programma te verwijderen. Zodra u dit doet, zal uw computer Internet Explorer te verwijderen.

6 Opnieuw installeren van Internet Explorer op uw computer, gewoon het programma opnieuw downloaden van het Internet Explorer-website (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Als u nog vragen heeft over hoe u Internet Explorer verwijdert, krijgt alle antwoorden die u nodig hebt op de pagina veelgestelde vragen (zie bronnen hieronder).
  • Je moet genoeg geheugen op uw computer om Internet Explorer uit te voeren. 64 MB geheugen is de minimale het duurt, maar als je meer dan dat hebben, zal het helpen Internet Explorer sneller lopen.
  • Internet Explorer heeft een heel arsenaal van security functies die zijn ontworpen om u en uw computer veilig te houden terwijl u online bent. De pop-up blocker, phish filter en spyware blocker zijn slechts enkele van de manieren waarop Internet Explorer is op zoek naar jou. Deze kenmerken komen al geïnstalleerd in het programma en klaar om de eerste keer dat u Internet Explorer gebruikt gaan. U kunt surfen op het internet met vertrouwen, wetende Internet Explorer heeft uw rug.
  • Deze stappen zijn bijzonder om Internet Explorer 7.0. Mocht u een oudere versie van het programma, kunnen sommige van deze stappen niet werken of kunnen verschillend zijn voor uw browser.