Hoe naar praktijk Chat Room Etiquette

Chatroom gemeenschappen hebben meer gestructureerde als het internet zich heeft ontwikkeld geworden. Veel kamers hebben sets van regels en richtlijnen, vaak officieus, waaronder de gebruikers wordt verwacht dat ze zich houden. Handhaving van de juiste etiquette tijdens het chatten op een plezierige en vlam-free ervaring te garanderen.

instructies

1 Ga na of een bepaalde chatroom heeft een eigen FAQ (frequently asked questions) gedeelte voordat u invoert. Als dat zo is, bekijk de FAQ sectie voor specifieke richtlijnen etiquette.

2 Stel jezelf als je een kamer door het intikken van uw leeftijd en geslacht in te voeren. In sommige kamers, een algemene locatie, zoals uw staat, is ook geschikt om op te noemen.

3 Als u een individu in de ruimte aan te pakken zonder het sturen van een instant message, de invoering van uw verklaring of een vraag met het scherm de naam van de persoon en een dubbele punt of een koppelteken (bijvoorbeeld 'SportsFan: Wat is je favoriete voetbalteam?').

4 Vermijd te verwijzen naar de gebruikers door hun echte namen.

5 Sta alle gebruikers om opmerkingen te maken en vragen te stellen. Probeer niet om de controle van de kamer te nemen door overstromingen het met uw eigen inzendingen.

6 Vermijd directe confrontaties met grof gebruikers. Rapporteren storende gebruikers in staat om de chat-gastheer als een gastheer beschikbaar is. Anders laat de chat room.

7 Niet lastigvallen andere gebruikers met bedreigingen, ongewenste seksuele opmerkingen of iets anders dat ze ongemakkelijk zou kunnen maken.

Hints

  • Sommige chatrooms bieden u de mogelijkheid van het blokkeren van berichten en chat room inzendingen uit specifieke gebruikers. Deze functie is een goed alternatief voor het verlaten van de kamer of het krijgen van de chat-gastheer betrokken.
  • het observeren van de kamer zonder enige vermeldingen - - Om een ​​idee te krijgen hoe een chatroom werkt, probeer dan "op de loer" te krijgen voor een tijdje voordat het aanbieden van uw eigen opmerkingen.
  • Niet over en weer voer dezelfde zin, woord of een zin in de chatroom. Dit is de zogenaamde "scrollen" en wordt zwaar op door chatroom gebruikers en hosts fronste.