Hoe om te upgraden naar Windows R2

De Windows Server 2008 R2-besturingssysteem is Microsoft's eerste 64-bit-only systeem. Het heeft veel van de belangrijkste functies die Windows 7 bezit; Echter, het upgraden naar Windows R2 zal u toelaten om het energieverbruik van de computer te verlagen. Windows R2 biedt ook functies zoals minder problemen inspanning, verbeterde .NET-ondersteuning en verbeterde toepassing zwembad veiligheid. Upgraden naar Windows R2 vereist een paar korte stappen.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de Windows R2 systeemvereisten, die 512 MB RAM, een enkele processor met 1,4 GHz, 32 GB harde schijf ruimte en super VGA (800 x 600) op te nemen.

2 Ga naar het bureaublad van uw PC. Plaats de Windows Server 2008 R2 installatie-cd in de cd-rom-drive. Wacht tot de wizard autorun te verschijnen. Klik op 'Uitvoeren'.

3 Klik op "Doorgaan Windows Server 2008 R2 Setup." Selecteer de upgrade-optie. Zorg ervoor dat u niet over de installatie-optie schoon te selecteren, omdat deze alle gegevens gewist op uw harde schijf.

4 Voer de productcode informatie. U moet de productcode op de installatieschijf huls of de cd te vinden. Klik op 'Volgende'.

5 Lees de End-User License Agreement, en selecteer de "ik de Algemene van de licentieovereenkomst te accepteren" optie. Klik op 'Volgende'. Laat de setup van Windows R2 de bestanden te installeren en te kopiƫren.

6 Klik op "Finish" om de installatie te voltooien. Start je computer opnieuw op.