Hoe Als u verborgen MySpace Pictures

Hoe Als u verborgen MySpace Pictures


Een MySpace-account kunt u naar een pagina die uw persoonlijkheid en interesses weerspiegelt, waardoor het gemakkelijk voor vrienden en familie bij te houden met alles wat je doet te maken. U kunt ook upload je eigen foto's en organiseren in fotoalbums. MySpace geeft u controle over het niveau van de privacy van uw foto's; daarom kunnen sommige van uw foto's lijken te worden verborgen wanneer anderen proberen om ze te bekijken. U kunt verborgen foto's gemakkelijk zichtbaar maken door het aanpassen van uw privacy-instellingen.

instructies

1 Meld u aan bij uw MySpace-account. Ga naar "Profile", kies "Mijn foto's 'en klik op' Foto's bewerken."

2 Klik op de foto album, en klik op een van uw foto's verborgen. Klik hier voor de privacy-instelling onder uit "Me Only" naar "Friends Only" of verander "iedereen."

3 Herhaal stap 2 voor al uw verborgen foto's.

Hints

  • Als uw foto's nog steeds verschijnen verborgen, kan het zijn dat uw pagina is beperkt. Ga naar uw privacy-instellingen in je profiel. Als de privacy regeling is ingesteld op "Alleen mijn vrienden," dan zal iedereen niet in staat om uw foto's te bekijken, zelfs als u "iedereen" heeft geselecteerd in uw fotoalbum.