Hoe kan ik Convert AVI naar M4V voor Free

Hoe kan ik Convert AVI naar M4V voor Free


De AVI-formaat was een rudimentaire multi-media container ontwikkeld door Microsoft voor desktop video. Vernoemd naar de bestandsextensie, wat staat voor Audio Video Interleave, is het formaat dat wordt ondersteund door de meeste grote media-spelers (Microsoft's Windows Media Player, Apple's QuickTime en VideoLAN's VLC media player). Maar hoewel AVI heeft op grote schaal software compatibiliteit, worden AVI-bestanden niet geoptimaliseerd voor het afspelen in draagbare mediaspelers en smartphones. Omgekeerd kan Apple's M4V-formaat worden gebruikt in de iPod en iPhone. En vanwege de populariteit (het is het formaat voor alle iTunes-video-aankopen), zijn andere apparaten is ontworpen om M4V bestanden ondersteunen. Om een ​​AVI-bestand om te zetten in een M4V-bestand, kunnen gebruikers de gratis iPod Video Converter programma Jodix benutten.

instructies

1 Download en Jodix's iPod Video Converter te installeren. De applicatie kan gratis-of-charge worden verkregen bij CNET downloadpagina (zie referenties) of rechtstreeks bij de fabrikant (zie ook referenties).

2 Run iPod Video Converter. Start de applicatie en klik op de "Add Files" knop. In het "Select File (s) om te zetten ..." venster naar de opgeslagen locatie van uw AVI-bestand. Dubbelklik op de bestandsnaam en het venster van het programma "Instellingen" verschijnt.

3 Solliciteer conversie-instellingen. In het venster "Instellingen", bevestigt de input-bestand en klik op de knop "Volgende". Stel het opslaan van de bestemming van de output bestand en selecteer de grootte van de geconverteerde video (frame afmetingen). Pas de video en audio kwaliteit en klik op de knop "Volgende". In de "Tag Editor," optionele labels toe te passen (of laat alle velden leeg) en klik op de knop "OK".

4 Zet uw AVI-bestand in een M4V-bestand. Terug in het programmavenster, klikt u op de "Convert!" knop. Een conversie vooruitgang venster zal verschijnen. Indien nodig kunt u het proces op elk gewenst moment onderbreken. Wanneer het bestand is omgezet, zal een bevestigingsbericht weer te geven.

Hints

  • Om uw omgezet AVI-bestand toe te voegen aan de iTunes-bibliotheek, opent u iTunes, ga naar "File" en selecteer "toevoegen aan bibliotheek." Zodra je het toevoegen van instructies heeft gevolgd, zal uw geconverteerde AVI-bestand verschijnen onder de tab 'Films' in de navigatie menu iTunes 'links. De aanwinst zal ook automatisch worden toegevoegd aan uw iPod of iPhone de volgende keer dat het apparaat wordt gesynchroniseerd met iTunes.
  • Een M4V bestand is in wezen een MPEG-4-standaard die is aangepast voor gebruik in iTunes, de iPod en de iPhone. Daardoor kunnen sommige M4V bestanden nog functioneel als hun bestandsextensies gewijzigd naar MP4.