Hoe afdrukken met behulp van een draadloze laptop

Hoe afdrukken met behulp van een draadloze laptop


Een van de grootste voordelen van het bezit van een laptop is de draagbaarheid. Eigenaars van laptops te genieten van de mogelijkheid om te verplaatsen van kamer naar kamer in een huis of van werk naar huis, zonder zich zorgen te maken over het feit dat beneden vastgebonden aan een plaats door stroomkabels of USB-kabels. Met draadloze printers en laptops, hoeven gebruikers niet te worden in dezelfde kamer als de draadloze printer om materialen te drukken. Het opzetten van een draadloze printer en laptop verbinding is eenvoudig, zoals u zult zien in deze les.

instructies

1 Zoek een draadloze printer die u wilt gebruiken. Je zal moeten worden op hetzelfde draadloze netwerk als de draadloze printer en hebben toegang tot dat netwerk in staat zijn om het te gebruiken. Als er niet een draadloze printer beschikbaar is, moet u aan te schaffen. Zie sectie twee.

2 Download de informatie van de installatie-cd van uw draadloze printer op uw draadloze laptop. Als uw laptop besturingssysteem nieuwer is dan de besturingssystemen worden ondersteund door de schijf, kan het nodig zijn om online te gaan naar de website van de fabrikant om bijgewerkte software en drivers voor de printer te krijgen. Bijvoorbeeld, kan uw draadloze printer zijn gemaakt voordat het Vista besturingssysteem is gemaakt en moet je de juiste updates te downloaden.

3 Installeer de software van de draadloze printer na het downloaden is voltooid naar uw laptop.

4 Toegang tot het netwerk dat de printer op met uw laptop computer. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze netwerken op de onderste rechterkant van het scherm. Het ziet eruit als twee computers en een wereldbol. Klik op "Verbinding met een netwerk". Vind het draadloze netwerk dat u gaat gebruiken in de lijst met beschikbare netwerken en dubbelklik erop. Als het netwerk wachtwoord is beveiligd, moet u ofwel de WEP (Wired Equivalent Privacy) of WPA (WiFi Protected Access) security code te krijgen van de beheerder van het netwerk voordat u het kunt openen.

5 Verbinding met het draadloze printer. Klik op de knop "Start". Als u gebruik maakt van het Vista-platform, klik op "Configuratiescherm" en vervolgens op "Printer" op het tabblad "Sound Hardware en". Als u gebruik maakt van de XP-platform, klikt u op "Printers en faxapparaten" op het menu "Start".

6 Klik op "Een printer toevoegen" om uw draadloze printer te kiezen. Klik vervolgens op "Add a Network, draadloos of Bluetooth-printer" naar de draadloze printers die beschikbaar zijn op uw netwerk te vinden. Klik op de draadloze printer die u wilt gebruiken. Selecteer "Ja" als u een testpagina of af te drukken 'Nee' als u deze stap overslaan.

Nieuwe Wireless Printer

7 Koop een draadloze printer als je geen toegang hebt tot een. Volg de instructies van de fabrikant om het uit de scheepvaart verpakking te verwijderen, plug hem in, en installeer de inktpatronen.

8 De printer aansluiten op het draadloze netwerk dat u gaat gebruiken. Volg de instructies op het scherm van de draadloze printer aan het netwerk dat u wilt gebruiken te vinden.

9 Voer uw WEP (Wired Equivalent Privacy) of WPA (WiFi Protected Access) beveiligingscode zodat u toegang tot het netwerk.