Hoe kan ik automatisch E-mailadressen toevoegen aan mijn adresboek?

Hoe kan ik automatisch E-mailadressen toevoegen aan mijn adresboek?


Afhankelijk van het type e-mailprogramma dat u gebruikt, e-mailadressen toe te voegen aan je adresboek is iets dat is ofwel zeer gemakkelijk of neemt een paar stappen. Als je e-mailprogramma's die u in staat om dit automatisch te doen, kunt u het proces vrij snel af te ronden. Sommige e-mailprogramma's toe te voegen-mailadressen voor u, wat betekent dat nog minder werk van uw kant.

instructies

1 Kies een e-mail programma dat automatisch voegt de mensen die u een e-mail aan je adresboek. Er zijn veel accounts die dit doen, maar Gmail, Hotmail en Yahoo Mail zijn drie van de meer populaire, webgebaseerde vrije degenen. Als uw e-mailprogramma niet lijkt te adressen automatisch toe te voegen, controleren om te zien of er instellingen onder "Adresboek Settings" om e-mailadressen automatisch op te slaan. Als u niet over een dergelijke instellingen te zien, zou je niet in staat zijn om ze automatisch op te slaan.

2 Klik op "Importeren adressen" in uw lijst met contactpersonen of Adresboek gedeelte van uw e-mailprogramma. Als je programma een "import" functie kunt u in uw e-mailadres en wachtwoord voor een ander e-mailaccount, en het zal automatisch uw lijst met contactpersonen te importeren. De e-mailservers in de referenties vermeld, evenals tientallen anderen, hebben import functies. Dit proces werkt voor web-based mail systemen of computer-gebaseerde systemen zoals Outlook.

3 Stuur een bericht naar iemand, of een e-mail van iemand. Gmail, Hotmail en Yahoo e-mail, samen met een aantal andere e-mailprogramma's, wordt automatisch het e-mailadres en de fundamentele contactgegevens van iedereen die je e-mail, of iemand die u e-mails op te slaan.