Kan de iPad worden gebruikt als een telefoon?

Kan de iPad worden gebruikt als een telefoon?


Tussen Apple's iPad, iPod en iPhone, kan het moeilijk zijn om bij te houden wat ieder wel en niet voor de gebruikers doen. De iPad, gelanceerd in 2010, is Apple's terugkeer naar de tablet ruimte en bevat functies van de iPod en de iPhone, maar met een paar belangrijke verschillen. Hoewel de iPad niet de traditionele telefoon mogelijkheden van de iPhone hebben, biedt het een draai aan spraakcommunicatie.

iPad Overzicht

De iPad is een dunne, lichte tablet die gebruikers kunnen uitvoeren waar ze naartoe gaan. De tablet weegt iets meer dan 1,3 lbs. en is verkrijgbaar in 16, 32 of 64 gigabyte modellen. Daarnaast kunnen gebruikers kiezen tussen een Wi-Fi en een Wi-Fi-plus 3G. Hoewel beide versies internettoegang zal bieden, de Wi-Fi-plus 3G-versie biedt een grotere dekking en moet vergezeld gaan van een data-abonnement door middel van Verizon en AT & T. Als een tablet, de iPad is ergens tussen een smartphone, zoals de iPhone en laptop die de MacBook bevat.

Phone Capabilities

Als een tablet-computer, kan de iPad niet worden gebruik gemaakt van een telefoon - in ieder geval in de manier waarop een iPhone of vergelijkbaar smartphone of mobiele telefoon kan worden gebruikt. De iPad doet beschikken over een Apple innovatie die bekend staat als 'FaceTime' die gebruikers verbindt via video-oproep. FaceTime werkt van de iPad naar iPad evenals iPad naar de iPhone, iPod touch en met Macintosh-computers via Wi-Fi. Een gebruiker initieert de oproep door het sturen van een uitnodiging. De andere gebruiker moet de uitnodiging voor het gesprek aan te nemen om te beginnen.

FaceTime Functionaliteit

FaceTime werkt met behulp van de twee camera's ingebouwd in de iPad. De camera aan de voorkant kijkt uit op de iPad gebruiker, terwijl de camera in de rug werkt als een gewone videocamera, vastleggen en delen van wat er in haar standpunt. De camera's kunnen heen en weer te schakelen tijdens een gesprek. Voor de kijker, ziet hij de andere persoon - of het beeld dat ze delen - volledig scherm, samen met zijn eigen, kleinere afbeelding. Net als bij een telefoon, FaceTime stelt gebruikers in staat om een ​​telefoonboek, favorieten en recente gesprekken op te slaan.

Andere mogelijkheden

In aanvulling op FaceTime, de Apple iPad ook andere functies, zoals high definition video opnemen en bewerken, kompas, iTunes, gaming center, een directe link naar applicaties te downloaden, en ruimte voor agenda's, notities en contacten. Een grote attractie van de iPad is surfen op het web. De vingerafdruk-bestendig, LED touchscreen stelt gebruikers in staat om snel te manoeuvreren rond webpagina's tijdens het lezen van boeken, het bekijken van films en tv-shows, en het lezen van e-mail.