Virtualisatie Problemen met Parallels Desktop Hardware

Parallels Desktop is een virtualisatie-software ontwerp tot een complete virtuele computer te presenteren aan een gast-besturingssysteem draait op de top van een host-besturingssysteem. Parallels Desktop kunnen diverse virtualisatie problemen als de host computer niet correct is geconfigureerd of niet voldoet aan de minimale systeemvereisten tegenkomen.

Virtualisatie Ondersteuning bij CPU

Veel nieuwere CPU's zijn voorzien van extensies exclusief ontworpen voor virtualisatie. Deze uitbreidingen, zoals Intel VT-X, zijn ontworpen om zoveel mogelijk van de middelen van de gastheer door te geven aan de gast-besturingssysteem platform mogelijk te maken. Als de host CPU niet deze extensies heeft voorzien, kunnen Parallels Desktop virtualisatie problemen ondervinden in de weg van de snelheid.

Host RAM

Gevirtualiseerde guest computers vereisen een subset van fysieke middelen van de gastheer, zoals het geheugen. Als de hostcomputer ontbreekt in het fysieke geheugen, kan de Parallels Desktop gevirtualiseerde gast prestaties van de computer problemen.

Host System Corruptie

Als de host-besturingssysteem loopt Parallels Desktop heeft corrupt systeem bestanden of andere niveau van het besturingssysteem problemen, wordt de prestatie van Parallels Desktop ook afgebroken. In sommige gevallen, virtualisatie onder Parallels Desktop misschien niet eens mogelijk zijn als gevolg van ongebreidelde host-besturingssysteem corruptie.