Hoe maak je een e-mail Handtekening voor Gmail

Hoe maak je een e-mail Handtekening voor Gmail


Besteden minder tijd aan uw Gmail-e-mails door te leren hoe om een ​​handtekening te maken. Een e-mail handtekening wordt aan het einde van elke e-mail die u verzendt worden bevestigd. Handtekening lijnen maak je werkgerelateerde e-mails er meer professioneel. Een handtekening kan bevatten alles wat je liever. Gemeenschappelijke opties omvatten uw naam, e-mail, alternatieve e-mailadressen, telefoonnummer, adres, website, blog, Facebook-pagina of zelfs een amusante offerte. Elke e-mailaccount heeft zijn eigen signatuur als je Gmail met meer dan één e-mailaccount te gebruiken.

instructies

1 Open uw favoriete webbrowser en meld u aan bij uw Gmail-account. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.

2 Klik op de optie "Mail-instellingen". Scroll naar beneden naar het gedeelte "Signature."

3 Voer uw handtekening in het daarvoor bestemde vak. De knoppen aan de bovenkant van de doos werken als een tekstverwerker en laat u het lettertype wijzigen in vet, cursief of onderstreept, voeg een link plaatst een afbeelding en een aantal andere interessante dingen.

4 Klik op het drop-down menu om uit meerdere e-mails te selecteren als u meer dan één. Elke e-mail krijgt zijn eigen handtekening. Scroll naar beneden en klik op 'Wijzigingen opslaan' als u klaar bent.

Hints

  • Maak je gmail handtekening geschikt voor alle e-mail contacten.