Hoe maak je een website die kan ontvangen betalingen aanmaken

Hoe maak je een website die kan ontvangen betalingen aanmaken


In de zakelijke wereld van vandaag, is het belangrijk om een ​​website en een manier om online betalingen te accepteren. Een manier om online betalingen te accepteren is door middel van PayPal, die gemakkelijk in uw website kan worden geïntegreerd. Met aanpassing van PayPal, kunt u betalingen van een credit card of via een PayPal-rekening te aanvaarden.

instructies

1 Bouw uw website. U kunt het opzetten van een gratis gehoste website door middel van Wordpress.com, bijvoorbeeld. Wordpress geeft u gratis hosting traditioneel gebruikt voor blogs. Maak een aangepast domein, yoursite.com zoals, en gebruik vervolgens de Wordpress pagina's zijn voorzien van een op maat gemaakte website die onbeperkte webpagina's zal toestaan ​​te creëren.

2 Open een PayPal-rekening. PayPal stelt u in staat om online betalingen te accepteren via zijn hosted systeem. In ruil, hij laadt een transactiekosten. Tenzij je een hoog volume van de verkoop zal hebben, dit is de beste en gemakkelijkste manier om te beginnen. Als je een hoog volume verwacht, probeer dan een credit card merchant processing bedrijf, zoals uw lokale bank of Chase Paymentech.

3 Bouw een aangepaste PayPal betaling vorm of de knop. Meld u aan bij PayPal, en klik op "merchant services 'van uw PayPal-startpagina. Maak een "buy now" knop. Als u veel productaanbiedingen, moet u een winkelwagentje-stijl kassa te creëren. Het proces is vergelijkbaar met andere merchant services providers.

4 Voeg de HTML-code op uw website. PayPal zal u HTML-code op uw website te zetten wanneer u de knop te maken geven. Kopieer de code in de gewenste pagina. Sla de pagina.

5 Test uw site. Probeer de nieuwe betalingssysteem om alles ervoor te zorgen in goed werkt. Laat de bestelling niet voltooien of je zal in rekening worden gebracht!

Hints

  • Traditionele handelaar processors in het algemeen rekenen een maandelijks bedrag, plus een lagere transactiekosten. PayPal rekent geen maandelijkse kosten, maar rekent een hogere transactiekosten.
  • Zorg ervoor dat alles veilig is en die u vertrouwt elke merchant services provider. Check out van het bedrijf, en lees alle contracten van tevoren.