Problemen met Aansluiten een externe monitor aansluiten op een Macbook Pro 13

Hoewel de MacBook Pro 13-inch computer wordt verkocht als een "pro" computer in plaats van één bestemd voor de gemiddelde consument, het kan nog steeds wat problemen met "pro" toepassingen. Zo hebben veel gebruikers klaagden dat hun MacBook Pro 13-computers vertragen dramatisch met een extern beeldscherm is aangesloten. Natuurlijk, soms, de problemen met de deelname aan een laptop met een desktop monitor zijn eenvoudiger dan dat, ook.

aansluitingen

Het eerste ding om te controleren in als je problemen hebt met het aansluiten van een externe monitor op uw MacBook Pro 13 is de aansluitingen. De MacBook Pro 13 kunt aansluiten op een verscheidenheid van verschillende monitoren, maar u de juiste adapter nodig om het te doen. Apple stelt dat dit model MacBook de Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter, Mini DisplayPort-naar-Dual-Link DVI-adapter, Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter en de Moshi Mini DP-naar-HDMI-adapter kunt gebruiken. De MacBook Pro 13 is niet langer een enkele functie Mini DisplayPort, maar een multi-purpose Thunderbolt-poort. Dit ondersteunt een externe monitor en andere randapparatuur. Neem en sluit de adapter van zowel de MacBook en de monitor om ervoor te zorgen dat u ze correct gemonteerd. Zorg er ook zeker van dat u de externe muis en het toetsenbord aangesloten via USB of Bluetooth. U hebt deze naar de externe monitor te laten werken.

Monitor Type

De meeste monitoren werkt met de meeste Macs, waaronder MacBooks in wat Apple noemt "gesloten deksel mode." Dit betekent dat u het opstarten van de MacBook na het aansluiten van de monitor en sluit het scherm met een toetsenbord en muis aangesloten. Dit leidt gehele energieketen de graphics processing unit aan de monitor. Als u alle aansluitingen hebt gecontroleerd en volgde de "gesloten deksel mode" procedures en je hebt nog steeds problemen met de monitor, controleer dan de monitor met een andere computer. Zorg er ook zeker van dat het compatibel is met een MacBook is.

Resolutie

EveryMac.com stelt dat de top resolutie voor een externe monitor met een MacBook Pro 13 is 2560 door 1600 pixels. Controleer of uw monitor niet verder dan dit. Als de monitor wel aan te sluiten en te werken, maar loopt applicaties langzaam, kan het een probleem met de resolutie zijn.

upgrades

Soms is een MacBook Pro 13 zal vertragen aanzienlijk wanneer u een extern beeldscherm is aangesloten. Hoewel dit kan worden veroorzaakt door uw grafische processor, die je niet kunt upgraden in een MacBook Pro 13, kunt u in staat om een ​​snelheid boost aan een langzame-monitor reactie vast te stellen geven. De twee manieren om dit te doen zijn om de maximale hoeveelheid RAM-geheugen te installeren en om te upgraden naar een snellere harde schijf of een solid state drive. Apple beweert dat de MacBook Pro 13 kan omgaan met 8 GB RAM-geheugen, maar EveryMac.com verklaart het zal werken met 16 GB met behulp van twee 8GB RAM-chips. Hoe meer RAM je hebt in je MacBook Pro, hoe sneller alles te werken, met inbegrip van de verbinding met de monitor. Een SSD heeft een veel snellere zoektijd dan een traditionele harde schijf, dus het toevoegen van deze vorm van aandrijving kan helpen om uw MacBook Pro werken zoals het hoort bij de monitor.