How to Change EFX naar PDF

How to Change EFX naar PDF


EFX is een speciale extensie voor gebruik met E-Fax, een populaire dienst voor het verzenden en ontvangen van faxen via e-mail zonder een faxapparaat. EFX-bestanden kunnen alleen worden geopend met een E-Fax Messenger. E-Fax Messenger kunt u EFX bestanden te converteren naar verschillende formaten voor een betere compatibiliteit, waaronder PDF-formaten.

instructies

1 Open het EFX-bestand met uw E-Fax Messenger programma. Het bestand wordt automatisch geopend met E-Fax Messenger; Als dat niet zo is, zorg ervoor dat je E-Fax Messenger hebt geïnstalleerd op uw computer.

2 Wijzig uw E-Fax Messenger programma van "Viewing" mode op "bewerken" mode, als het niet reeds in de juiste modus. Verander uw wijze door te klikken op "Mode" op de bovenste taakbalk.

3 Klik op "File" op de E-Fax Messenger taakbalk. Kies "Export File" en selecteer "PDF" als het bestand output. Sla het bestand op een gunstige locatie, zoals uw bureaublad voor gemakkelijke toegang.

Hints

  • Als u E-Fax Messenger ge├»nstalleerd en hebben moeite te openen, probeer dan opnieuw te downloaden en installeren van het programma. Zie de onderstaande bronnen voor de E-Fax Messenger download link.