Hoe te Cursief Verwijderen uit CSS Text

Webdesigners en ontwikkelaars gebruiken Cascading Style Sheets (CSS) om de look en feel van hun websites te controleren. U kunt doopvont, kleuren en lay-outs met CSS-code op te geven. Als u wilt cursieve tekst te veranderen naar de normale tekst in een webpagina die u of iemand anders al gecodeerd, zoals een sjabloon, kunt u dit doen door het bewerken van de CSS dat de tekst stijl regelt. De eigenschap die tekst cursief kunt maken is "font-style." Vinden dat en verwijderen of wijzigen "cursief" naar een andere stijl om cursief uit je tekst te verwijderen.

instructies

1 Ga naar "Start" op de taakbalk van Windows en typ de naam van uw code-editor of Notepad in de zoekbalk. Druk op de toets "Enter" om het programma te openen.

2 Open een HTML-bestand naar een webpagina op uw site die de tekst die u wilt wijzigen. Zoek de CSS die u nodig hebt om te bewerken. Kijk voor een externe style sheet bestand eerst --- het zal eindigen met de .css extensie. U kunt de naam van het bestand te vinden door te kijken naar de link tags in het hoofd van uw HTML-bestand. Volgende op zoek naar de stijl labels als je niet beschikt over een externe style sheet te vinden.

3 Zoek de CSS dat cursieve tekst aangeeft. Het pand-waarde paar zal er zo uitzien: "font-style: italic." Zoek de tekst die u wilt wijzigen in de HTML eerste als je niet weet waar in het CSS om te kijken of als je wilt om een ​​deel van de tekst voor niet-cursief veranderen. Voor een paragraaf met een klasse naam "special," dit is de CSS-code die u nodig hebt om uit te vinden:

p.special {

font-style: italic;

}

4 Verwijder het gehele pand-waarde paar. U kunt ook "italic" naar "normale", maar omdat "normaal" is standaard, de "font-style" eigendom is niet meer nodig. Sla het bestand dat u bewerkt.

Hints

  • Een back-up van alle bestanden die u wilt wijzigen voordat ze te bewerken.