Hoe te verwijderen Tango voor Windows Vista

Hoe te verwijderen Tango voor Windows Vista


Tango, ook bekend als de Tango Toolbar, is een kwaadaardig programma dat zich vermomt als een pop-up blocker en Internet search tool. Eenmaal Tango zich op uw computer heeft geïnstalleerd, leidt het automatisch uw zoekopdrachten op internet naar kwaadaardige websites, vertraagt ​​uw prestaties van de computer en vermindert uw beschikbare systeemgeheugen. Tango kunnen vaak worden verwijderd door het uitvoeren van een up-to-date anti-malware programma. Echter, in het geval dat uw anti-malware programma niet detecteert Tango of u bent niet verbonden met het internet, kunt u nog steeds Tango handmatig verwijderen.

instructies

end processen

1 Druk op "Ctrl", "Shift" en "Escape" naar het tabblad Processen van Windows Taakbeheer te openen.

2 Het einde van de volgende processen. Om een ​​proces te beëindigen, klikt u op het proces en klik vervolgens op "Proces beëindigen."

C: \ Users \ Gebruikersnaam] \ AppData \ Roaming \ GabPath \ GabPath.exe

C: \ Users [gebruikersnaam] \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ jnipmo.exe

C: \ Documents and Settings [gebruikersnaam] \ Application Data \ Gabpath \ Gabpath.exe

C: \ Documents and Settings [gebruikersnaam] \ Application Data \ Microsoft \ Windows \ jnipmo.exe

3 Sluit de Windows Task Manager.

Delete Registry Entries

4 Klik op "Start", typ "regedit" in het zoekveld en druk op "Enter" om de Register-editor te openen.

5 Verwijder de volgende registry entries van het linkerdeel van de Register-editor. Om een ​​register te verwijderen, met de rechtermuisknop op het item en selecteer "Verwijderen." Als u problemen ondervindt bij het vinden van een item, klikt u op 'Bewerken', 'Zoeken', typt u de naam van het item en klik op "Volgende zoeken."

HKEY_USERS \ S-1-5-21-2333105494-1048492065-1185645942-1006 \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion Run "GabPath"

HKEY_USERS \ S-1-5-21-2333105494-1048492065-1185645942-1006 \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion Run "SfKg6wIPuSp"

6 Sluit de Register-editor.

Verwijder bestanden

7 Klik op "Start" en typ "GabPath.exe" in het zoekveld ingediend. Klik met de rechtermuisknop op de bijbehorende bestanden die worden weergegeven in de resultatenlijst en selecteer "Verwijderen."

8 Klik op "Start" en typ "jnipmo.exe" in het zoekveld ingediend. Klik met de rechtermuisknop op de bijbehorende bestanden die worden weergegeven in de resultatenlijst en selecteer "Verwijderen."

9 Start je computer opnieuw op.