Hoe maak je blog een Squeeze Page

Hoe maak je blog een Squeeze Page


Squeeze pagina's zijn van essentieel belang, omdat zij de lezers aan te moedigen om opt-in om een ​​e-maillijst, zodat ze regelmatig zullen worden bijgewerkt op wat u te bieden hebben. Hierdoor kunt u de mogelijkheid van het verhogen van de omzet en lezers omdat meer mensen zullen geïnformeerd worden over eventuele nieuwe producten of informatie. Het maken van een aparte website of blog een squeeze pagina zal uw inkomen te verhogen, voor de lezers niet zal worden getemperd door andere links of informatie op de pagina. Daarom is het maken van uw blog een squeeze pagina kan zeer voordelig zijn.

instructies

1 Stel uw domeinnaam. Je zult een domeinnaam die is zoekmachine optimalisatie (SEO) vriendelijke, zodat uw pagina wordt gerangschikt op de belangrijkste zoekmachines willen. Vind zoekwoorden die verband houden met uw markt te gebruiken in uw domeinnaam. Maak een lijst van domeinnamen ideeën en zorg ervoor dat ze niet reeds door het controleren van domeinnaam registraties of het maken van een eenvoudige zoekopdracht in de adresbalk van uw browser genomen.

2 Maak een titel voor uw squeeze pagina. Maak de kop dwingende zodat lezers willen meer weten. U kunt er ook voor kiezen om een ​​onderverdeling te maken maar ook om de belangen van uw lezers 'verder vast te leggen.

3 Kies de freebie u wilt aan de lezers die zich aanmelden met hun e-mails te bieden. Geschenken aan te moedigen klanten om te profiteren van uw squeeze pagina en zich abonneren op uw website.

4 Beschrijf wat je te bieden hebben en de voordelen van toetreding tot uw e-mail lijst of nieuwsbrief op uw squeeze pagina. Beschrijf waarom uw lezers zou willen inschrijven, de informatie die zij ontvangt zodra ze doen, en waarom deze informatie is belangrijk. Het zal gemakkelijker zijn om te lezen, maar ook, als je je beschrijving met behulp van bullet points, waarbij elke functie zal onder een andere kogel.

5 Ontwerp uw squeeze pagina. Uw squeeze pagina zal veel leuker om te lezen als het goed ontworpen zijn. Onder andere een privacy policy en alleen maar vragen om de naam en e-mailadres van uw klant. Zorg ervoor dat de opt-in-box is in een opvallende positie, zoals het midden van de pagina.

6 Overweeg een video voor meer informatie over wat u te bieden hebben en de voordelen van te kiezen in uw programma te beschrijven. Zorg ervoor dat de laadtijd op de video is snel en de video werkt.