Hoe maak je foto's met Frames gratis

Hoe maak je foto's met Frames gratis


Met behulp van niets anders dan een muis en een internetverbinding, kunt u decoratieve kaders toevoegen aan uw opnamen. Een frame is een uitbreiding van een beeld dat hem beschermt tegen zijn omgeving. Door het kiezen van de juiste kleur, textuur en vorm voor uw frames, kunt u gewone foto's om te zetten in kunstwerken. Photoshop en andere commerciƫle software programma's kunt u frames handmatig te tekenen. Bespaar tijd en geld door framing uw foto's gratis online.

instructies

Gebruik Web Pic Tool

1 Bezoek de website Web Pic Tool, en klik op de "Browse" knop op de linkerbovenhoek van de pagina. Een venster "File Upload" zal openen en de bestanden op uw harde schijf weer te geven.

2 Dubbelklik op de afbeelding bestand dat u wilt gebruiken. Een miniatuurafbeelding van uw beeld zal verschijnen op de pagina.

3 Klik op 'Bestand uploaden. " De site zal het bestand te uploaden en weer te geven van de full-sized afbeelding op de pagina.

4 Klik op het tabblad "PhotoFrame" om miniatuurafbeeldingen van frames weer te geven. Klik op frames die je leuk om te zien hoe ze eruit zien rond uw foto.

5 Klik op 'Opslaan' wanneer u uw favoriete lijst te vinden. Een venster "Opslaan als" wordt geopend. Klik op Opslaan om de foto op te slaan op uw harde schijf.

gebruik Picnik

6 Bezoek de picnik website en klik op "Upload een foto." De bestanden venster wordt geopend en weer te geven op uw harde schijf "Select File te uploaden".

7 Dubbelklik op de afbeelding bestand dat u wilt gebruiken. Het beeld wordt weergegeven in het venster bewerken.

8 Klik op het tabblad "Create", en klik vervolgens op "Frames." Miniatuurafbeeldingen van frames zal verschijnen op de linkerkant van de pagina.

9 Klik op een van de miniaturen. Het zal verschijnen rond uw beeld. Doorgaan te klikken thumbnails totdat je een frame dat je leuk vindt.

10 Klik op het tabblad "Save & Share" aan de bovenkant van de pagina. Een pop-up venster zal vragen of u wilt een reflectie op de foto toe te passen. Klik op "Gooi."

11 Klik op de "Format" drop-down box, en selecteer een bestandstype zoals JPG of GIF. Als u JPG kiest, klikt u op de "JPG Compression Quality" controle en verplaats de schuifregelaar om de hoeveelheid compressie die u toepast op de afbeelding in te stellen. Terwijl u de schuifregelaar, wordt het beeld van de bestandsgrootte verschijnen onder de controle.

12 Klik op "Foto opslaan" om de "Select locatie voor Download" open venster. Dubbelklik op de map waarin u de afbeelding wilt opslaan en klik op 'Opslaan'.

gebruik Photoshop.com

13 Bezoek de Photoshop.com website en klik op 'Upload Foto. " Er verschijnt een bericht adviseren u dat de site ondersteunt alleen JPEG-afbeeldingen.

14 Klik op "Uploaden" om verder te gaan. A-bestanden venster wordt geopend en weer te geven op uw harde schijf "Select File te uploaden". Dubbelklik op het bestand dat u wilt gebruiken. De site zal deze weer te geven in het venster bewerken.

15 Klik op de "Versier" knop in de buurt van de linkerbovenhoek van de pagina. Klik vervolgens op "Frames." Miniatuurafbeeldingen van kaders weergegeven.

16 Klik op een frame dat u wilt, en klik vervolgens op 'Toevoegen'. De site zal toepassen op uw foto. Om het frame te verwijderen, klikt u op "ongedaan maken."

17 Klik op "Done" als u klaar bent. Een pop-up venster zal uw foto en de grootte selectie knoppen weer te geven.

18 Klik op een van de grootte knoppen, en klik op 'Opslaan'. De "Select Location for Download" venster wordt geopend.

19 Selecteer de map waarin u het bestand wilt opslaan en klik op 'Opslaan'.