Hoe te spelen LEGO Games Online

Hoe te spelen LEGO Games Online


Voorbij zijn de dagen dat je gedwongen om je handen te draaien in de oneven posities die teeny kleine stukjes te manipuleren tijdens het spelen met Lego. Nu kun je Lego-games online te spelen, en dit maakt de term "spelen met lego" te nemen op een geheel nieuwe betekenis. Het spelen van Lego games online is ook zo makkelijk om te doen, zodat je online kunt hop en kunnen spelen binnen een paar minuten door het volgen van een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Ga naar de officiële website van Lego bij lego.com. Kijk voor het pictogram dat zegt "Play" aan de bovenkant van het scherm en klik erop.

2 Kijk voor de navigatiebalk die tweede is voor de top, recht onder de oranje balk. Klik op de link "Games" op die navigatiebalk. Wanneer de "Games" verschijnt, scroll naar beneden ongeveer halverwege de pagina.

3 Kijk naar de verschillende categorieën van Lego games beschikbaar op de beige navigatiebalk in het midden van het scherm. De categorie keuzes zijn Actie, Creatief, Exclusief, Preschool en Puzzle. Klik op de categorie die u het meest interesseert.

4 Scroll naar beneden weer ongeveer halverwege de pagina op het volgende scherm te zien van de verschillende keuzes van games beschikbaar voor die bepaalde categorie. Kies degene die het meest interessant lijkt voor jou.

5 Volg de instructies die voor die bepaalde game verschijnen en beginnen te spelen. Als u op enig moment wilt een ander spel te spelen, te klikken op de "Back" knop van uw browser brengt u terug naar het menu, zodat u een ander spel keuze kunt selecteren.

Hints

  • Naast het spelen op de officiële website van Lego, kunt u ook kopen Lego games op de site om te spelen op je Nintendo DS.
  • Sommige games op de site kunt u zich laten registreren bij de site en in te loggen alvorens u om te spelen.