Hoe Fix vastlopen in Windows

Hoe Fix vastlopen in Windows


Als de computer bevriest, kan het verleidelijk om te sturen uw machine vliegen in de kamer. Microsoft beloofde reliëf met het besturingssysteem Windows Vista. & Ldquo; We stoorden & rsquo; t enkel vaststellen van de bugs, & rdquo; zei Sven Hallauer van Microsoft. & Ldquo; We namen een nieuwe kijk op de klassieke plaatsen waar klanten de meest pijn & hellip hebben gehad; toepassing crashes en hangt & rdquo.; Helaas, de gebruikers ondervinden nog steeds freeze-ups. Als de computer niet meer reageert, zijn er verschillende technieken die kunnen ontdooien uw systeem.

instructies

Elevate Privileges

1 Sommige programma's kunnen niet worden uitgevoerd als u bent aangemeld als een standaard gebruiker. Als uw computer loopt vast tijdens de installatie, meldt u zich af en meld u weer aan met een beheerdersaccount.

2 Een programma uitvoeren als beheerder. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies & ldquo; Als administrator uitvoeren & rdquo.; Op de User Account Control vraagt, levering toestemming of referenties.

3 Vermijd User Account Control. Rechtsklik op een snelkoppeling voor de opdrachtprompt (cmd.exe). Kies & ldquo; Als administrator uitvoeren & rdquo.; Bij de opdrachtprompt, typ de naam van de applicatie voor het programma dat u wilt uitvoeren. Typ bijvoorbeeld & ldquo; regedit & rdquo; om de Register-editor uit te voeren. Houd het administrator-level command prompt venster geopend als u meerdere programma's te draaien.

Gebruik Taakbeheer

4 Hoe Fix vastlopen in Windows

Stilgelegd een bevroren programma met behulp van Windows Taakbeheer.

Stoppen met een bevroren applicatie met Taakbeheer. Druk op 'Ctrl' + "Alt" + "Del" en selecteer & ldquo; Taakbeheer starten & rdquo.;

5 Zoek het niet reageert applicatie op de & ldquo; Applications & rdquo; tab en geef het & ldquo; Status & rdquo; binnenkomst, die normaal gesproken geeft & ldquo;. Running & rdquo; Als de status & ldquo; reageert niet, & rdquo; de applicatie kan eenvoudigweg druk. Als u de aanvraag gevraagd om een ​​langdurige taak uit te voeren, zoals het verwerken van een groot bestand, wacht een paar minuten en kijk of deze reageert. Anders selecteert u de toepassing en klik op & ldquo; End Task & rdquo; om te sluiten.

6 Als de computer bevroren blijft, selecteert u de & ldquo; Processes & rdquo; tab. Click & ldquo; Processen van alle gebruikers & rdquo.; Onder & ldquo; Naam afbeelding & rdquo; en & ldquo; Beschrijving, & rdquo; vinden processen die verband houden met het probleem applicatie of te identificeren processen gebruik van buitensporig geheugen door te klikken op de & ldquo; CPU & rdquo; rubriek, die sorteert ze. Stilgelegd een proces door het te selecteren en te klikken op & ldquo;. End Process & rdquo;

Controleer Device Drivers

7 Hoe Fix vastlopen in Windows

Als u zojuist nieuwe hardware geïnstalleerd, kan een bestuurder in gebreke is gebleven.

Als uw computer loopt vast nadat u een nieuw apparaat te installeren, opent Device Manager om te controleren op problemen driver. Click & ldquo; Start & rdquo.; Type & ldquo; devmgmt.msc & rdquo; (Zonder aanhalingstekens) in het vak Zoeken. Press & ldquo;. Enter & rdquo;

8 Dubbelklik op een type apparaat. Bijvoorbeeld, als je een printer probleem vermoedt, dubbelklikt u op & ldquo; Imaging Devices & rdquo.; Dubbelklik op een specifiek apparaat om details, inclusief configuratie waarschuwingen, aan de & ldquo zien; Algemeen & rdquo; tab. Click & ldquo; Driver Details & rdquo; op de & ldquo; Driver & rdquo; tab om extra informatie te bekijken.

9 Controleren op updates van stuurprogramma's. Click & ldquo; bijwerken Driver & rdquo; op de & ldquo; Driver & rdquo; tab om de wizard Updates voor hardware te starten.

10 Terugdraaien van een recent bijgewerkte bestuurder de vorige configuratie. Click & ldquo; Roll Back Driver & rdquo; op de & ldquo; Driver & rdquo; tab.

11 Verwijderen van een driver. Click & ldquo; Uninstall & rdquo; op de & ldquo; Driver & rdquo; tab. Deze actie verwijdert volledig driver bestanden en instellingen van het register. Verwijderen kan nodig zijn als u niet langer gebruik maakt van het apparaat, als de bestuurder niet stabiel is, of als u wilt een nieuwe installatie te proberen.