Hoe maak je Start-Up Programma's configureren

Hoe maak je Start-Up Programma's configureren


Programma's hebben vaak functies die opstarten met uw computer, zoals updaters. Deze programma's kunnen snel ophopen en vertragen uw computer. Andere programma's kunnen ook leiden tot vervelende Windows elke keer dat u de computer aanzet. Wat de situatie ook mag zijn, is het nuttig om te weten hoe het opstarten van programma's van uw computer te configureren.

instructies

1 Ga naar het menu Start op uw computer, en klik op "Run." Als u "Run" niet hebt in je start menu, kunt u ook komen door te drukken en kort houden Control (Ctrl), Alt en Delete (Del) op hetzelfde moment, en in de "Task Manager" te klikken op " file "en" Nieuwe taak (Uitvoeren ...) ".

2 In het tekstveld in het venster "Run", voer "msconfig" en klik op "OK." Selecteer het tabblad "Opstarten".

3 In dit venster, zal alles met een ckeck merk in het vak ernaast bij het opstarten te openen. Als je weet welke programma's u niet wilt bij het opstarten te hebben, schakelt hun vak. Vergeet niet welke je uitschakelt, zoals u kan hebben om opnieuw in te schakelen hen als uw computer is niet juist daarna werkt.

4 Wanneer u klaar bent met het configureren start-up programma's, klik op "OK." Er verschijnt een venster u vertellen dat je nodig hebt om uw computer opnieuw opstarten voordat de wijzigingen van kracht worden. Als u klaar bent om opnieuw te starten zijn, kies dan opnieuw op te starten, zo niet, dan opnieuw op als u klaar bent. Wanneer Windows opstart, zal het u laten weten dat de configuratie is gewijzigd.

Hints

  • De naam van een programma in msconfig zal waarschijnlijk verschillen van de naam die je het weet door zijn. Het is een goed idee om de naam msconfig online zoeken om te controleren of het echt is wat je wilt uitschakelen. Als dat zo is problemen veroorzaken wanneer u iets dat je al hebt ingeschakeld uit te schakelen, dan kunt u weer inschakelen met dezelfde methode.
  • bepaalde dingen te verwijderen uit de start-up lijst kan problemen veroorzaken, omdat ze nodig zijn voor de computer om goed te werken, zoals printer, scanner en draadloos netwerk nutsbedrijven. Zorg ervoor dat de programma's die u het vinkje niet noodzakelijk zijn voor de gewenste computer functies.