Hoe te Python verankeren in Visual C 2008

Hoe te Python verankeren in Visual C 2008


Python is een programmeertaal die oorspronkelijk ontwikkeld door Guido Van Rossum. Deze gebruiksvriendelijke maar krachtige programmeertaal ontleent zijn naam aan de Britse comedy groep Monty Python en heeft een robuuste steun van de gemeenschap. Aangezien Python wordt gebruikt op de ontwikkeling van de vele toepassingen (zowel door zowel professionals en liefhebbers), in staat om Python-code in te bedden in andere programmeertaal is nuttig als het tijd, hergebruik code kan besparen en de algehele efficiëntie in een groot project te verhogen.

instructies

1 Installeer Visual C ++ Express 2008 en de Python-interpreter. Lancering Visual C ++ Express 2008 en het creëren van een project. Ga naar de Solution Explorer en klik met de rechtermuisknop op de naam van het project en kies "Eigenschappen" in het submenu. Klik op "Configuration Properties" -> "VC ++ Directories". Op het rechter venster, klik op de "Inclusief Directories" optie. Blader en selecteer de "\ include \" map uit de Python-interpreter.

2 Stel uw Visual C ++ programma door met inbegrip van de iostream bibliotheek en de Python.h bibliotheek.

Iostream een ​​C ++ standaard bibliotheek die, onder andere functies, heeft functies lezen en schrijven informatie computerscherm. Python.h is de bibliotheek die de gebruiker toestaan ​​om Python-code insluiten in een programma C ++.

Dit is de code:

omvatten <iostream> onder <Python.h>

using namespace std;

int main ()

{

3 Noteer wat code in C ++. Voor dit voorbeeld, gebruik dan een eenvoudige tekst-uitgang code.

cout << "Dit is C ++ code \ n";

4 Initialiseer de code ingebed in Python. Gebruik de functie Py_Initialize (). Zodra uw code volledig is, gebruikt u de functie Py_Finalize () om de embedded code te beëindigen. Voor het voorbeeld, schrijf een aantal eenvoudige uitvoertekst code.

Py_Initialize ();

PyRun_SimpleString ( "Dit is Python Code!");

Py_Finalize ();

5 Beëindig het programma door middel van een return waarde. Gebruik C ++ opdracht terug te keren voor dit. Uit het voorbeeld code:

return (0);

}

6 Voer de volledige code in de Visual Studio 2008 code-editor.

Dit is de volledige code (u kunt kopiëren en plakken in uw editor):

omvatten <iostream> onder <Python.h>

using namespace std;

int main ()

{

cout << "Dit is C ++ code \ n";

Py_Initialize ();

PyRun_SimpleString ( "Dit is Python Code!");

Py_Finalize ();

return (0);

}