Hoe je Outlook-contactpersonen met een server synchroniseren

Microsoft Exchange is een applicatie product dat organiseert en onderhoudt e-mail, agenda, taken, event en contactgegevens van een organisatie. Het is een client-server model applicatie waar Microsoft Outlook is de client en Microsoft Exchange Server is de server side. De gegevens van de server kan worden benaderd vanuit Microsoft Outlook, en gegevens uit Outlook kunnen worden overgedragen naar de server. Contactpersonen uit Outlook synchroniseren met een Exchange Server, moeten de twee toepassingen worden aangesloten.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm' en selecteer "User Accounts" uit de lijst met opties. Klik op "Mail" om het dialoogvenster E-mail te openen. Klik op de knop "Profielen weergeven" en klik op 'toevoegen. " Typ een gebruikersnaam in het vak Openen en klik op 'toevoegen. " Klik op het selectievakje naast 'Altijd dit profiel gebruiken "en klik op" OK. " Het venster "Add New E-mail Account" wordt geopend.

2 Klik op het selectievakje naast 'Handmatig server of extra server configureren' en klik op 'Volgende'. Schakel het selectievakje naast "Microsoft Exchange Server" en klik op 'Volgende'.

3 Typ de Exchange-server adres in het "Microsoft Exchange Server" open doos. Typ uw gebruikersnaam voor uw e-mailaccount in het vak "User Name". De e-mailaccount gebruikersnaam is de naam die in de e-mail header van uw account wordt weergegeven, bijvoorbeeld "Pat, B."

4 Klik op de knop "Meer instellingen". Het dialoogvenster Microsoft Exchange-venster wordt geopend. Klik op het tabblad "Connection" en selecteer het selectievakje naast 'Verbinding maken via mijn Local Area Network (LAN). Klik op het selectievakje naast "Verbinding maken met Microsoft Exchange via HTTP" in het "Outlook Anywhere" sectie. Klik op de "Apply "knop dan," OK. venster Add New E-mail account "" U keert terug naar het te gaan ".

5 Klik op de "Check Name" knop aan de rechterkant van het vak "User Name". Typ uw aanmeldingsgegevens en klik op 'OK'. Klik op "Next" en vervolgens "Finish" wanneer de pagina Gefeliciteerd geopend.

6 Start de Microsoft Outlook-toepassing. Klik op de "Verbinden" knop, typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in het venster "Verbinding maken". De contactgegevens van Outlook en de Exchange-server automatisch gesynchroniseerd.