Hoe te reageren op de vacature op Monster

Als je wilt reageren op een vacature op Monster, je meestal doen door het indienen van een aanvraag of hervatten. Sommige Monster jobs kunt u om dit te doen online, terwijl anderen willen harde kopieën van cv's rechtstreeks naar Human Resources. Hoe dan ook, de sleutel tot uw succes is een welbespraakt en volledige cv te presenteren op een passende wijze.

instructies

Lees de Job Posting voorzichtig

1 Lees elk deel van een job lijst, hoe klein het ook mag lijken. Veel bedrijven zullen een lijst in plaats van langdradig functiebeschrijvingen dat vitale informatie over sollicitatietermijn bevatten alleen maar om ervoor te zorgen dat u alle details te lezen.

2 Scan de vacature een tweede keer nadat je het een keer hebt gelezen door. Maak aantekeningen over de aanvraagprocedure en hoe je moet reageren volgens de instructies van de detachering's.

CV indienen

3 Reageren op een vacature door te klikken op "Apply Now." Kies de juiste CV uit je lijst, samen met een aanvullende dekking brief.

4 Beslissen al dan niet om informatie over uw ras en geslacht met behulp van de beschikbare opties zijn. Als u ervoor kiest om deze informatie te verstrekken, selecteert u "Weigeren te identificeren" en vervolgens op "Apply". Onder de federale wetgeving, bent u niet verplicht om deze informatie aan een werkgever te geven, dus je kan geen kwaad uw kansen door te ontkennen dit verzoek.

5 Mail een hardcopy van je sollicitatiebrief en CV als de advertentie niet elektronische inzendingen accepteert.

Hints

  • U moet een account aan te maken als je niet al een hebt vermeld met Monster. Om dit te doen, klikt u op de "Sign Up" knop en geef uw persoonlijke gegevens in de lege plekken voorzien. Er zijn geen kosten voor deze rekening of voor het reageren op advertenties op Monster.
  • Zorg ervoor dat u in te vullen bijbehorende vragenlijsten als een posting vereist. Deze vindt u onder de link naar "vragenlijsten" in uw home-scherm "My Monster".
  • Check out de Career Advice gedeelte van de Monster website om diepgaande artikelen over het zoeken naar werk te lezen (zie bronnen hieronder).
  • Bescherm uw wachtwoord en gebruikersnaam te allen tijde. Geef nooit deze informatie naar buiten en trash elke spoof e-mails die u vragen om in te loggen via een link naar "Monster." Deze link zal vaak nemen u mee naar een nep-Monster site waar Internet dieven uw log zal onderscheppen in de informatie. Voor het herkennen van valse e-mails, check out Monster's help pagina's (zie bronnen hieronder).