Hoe kan ik Sluit een Ethernet Switch

Hoe kan ik Sluit een Ethernet Switch


Een switch is een apparaat waarmee meerdere computers om verbinding te maken met een internetverbinding. In tegenstelling tot een hub, die een soortgelijke functie heeft, een schakelaar heeft de mogelijkheid om het verkeer dat erdoor passeert beheren. Een schakelaar kan een stand-alone apparaat, geschikt voor thuis of klein kantoor of in een rek gemonteerd voor een grotere netwerktoepassingen. Switches variƫren ook op grote schaal in traffic management mogelijkheden. Het is belangrijk om uw wensen duidelijk te definiƫren voordat u een switch te kopen, zodat u het meest geschikt is voor uw behoeften kunt kopen.

instructies

1 Sluit uw modem met uw Internet-ingang lijn. Of het nu gaat DSL, kabel of satelliet, uw modem is het apparaat dat het signaal brengt in uw netwerk.

2 Sluit het ene uiteinde van een Ethernet-kabel aan op uw modem. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een Cat 5 of Cat 6 Ethernet-kabel zijn. Sluit het andere uiteinde aan op uw switch. Hoewel het niet nodig is, is het een goed idee om dit einde te maken aan Slot 1 sluiten op uw switch, zodat u snel kunt onderscheid maken tussen inkomende en uitgaande kabels.

3 Sluit het ene uiteinde van een andere Ethernet-kabel aan op een ander slot op uw switch. Sluit het andere uiteinde van deze kabel aan op de Ethernet-slot op een computer die u wilt verbinden met het internet.

4 Hoe kan ik Sluit een Ethernet Switch


Herhaal stap 3 voor alle computers die u wilt aansluiten.