Het instellen van de JBL Monster Sound System voor een Mac

De JBL Monster Sound System, ook wel bekend als de 'Creature' sound-systeem, bestaat uit twee satellietspeakers en een subwoofer. U kunt de JBL geluidssysteem te gebruiken met een Macintosh zonder dat er extra kabels te kopen of te installeren software. De procedure is eenvoudig en maakt gebruik van de ingebouwde "sound panel", dat wordt geleverd met de Mac OS X-besturingssysteem.

instructies

1 Pak de JBL Monster sound system, of "Creature 2.1" sound systeem zoals het ook wel wordt genoemd. Verwijder de omverpakking uit elk van de twee satellieten. Verwijder de beschermende omverpakking uit de subwoofer module.

2 Plaats een satelliet luidsprekers aan beide zijden van de Apple iMac; als een desktop Mac wordt gebruikt, plaatst de satellieten aan de zijkant van de monitor die is aangesloten op de Mac. Plaats de subwoofer module op de vloer onder de Mac-computer. Draai de module om zodat de achterkant naar u toe.

3 Verwijder de groene mini-jack audio kabel uit de verpakking. Steek het ene uiteinde van de groene mini-jack audio kabel in de groene ingang aan de achterkant van de subwoofer module. De ingang is de tweede van links.

4 Steek het andere uiteinde van de groene mini-jack audio kabel in de audio-uitgang aan de achterzijde van de iMac, of de achterkant van de desktop Mac; de audio-uitvoer zal worden langs de onderrand van de iMac, maar zullen naast andere aansluitingen in een paneel uitsparing aan de achterzijde van het bureaublad Mac.

5 Verwijder de beschermende wraps uit de twee satelliet-kabels; één van de satelliet kabels functies push-aansluitingen, terwijl de andere kabel is voorzien van mini-jacks.

6 Steek het ene uiteinde van de satelliet kabel die de push-connectors op de aansluiting aan de rechterkant van de subwoofer module. Sluit het andere uiteinde van de kabel op de contactverbinding aan de achterzijde van de satelliet luidspreker die zich rechts van de Mac.

7 Steek het ene uiteinde van de satelliet kabel die de mini-jack pluggen in de mini-jack-poort aan de achterzijde van de satelliet luidspreker die is aan de linkerkant van de Mac heeft. Steek het andere uiteinde van de mini-jack kabel aan op de meest linkse poort aan de achterkant van de subwoofer module.

8 Steek de macht van de meegeleverde voeding de stekker in een stopcontact. Steek het andere uiteinde van de voeding aan op de netaansluiting aan de achterkant van de subwoofer die is tweede van rechts. Draai je om de subwoofer module.

9 Klik op het logo "Apple" in de linker bovenhoek van het scherm. Selecteer "System Preferences" uit het drop down menu. Klik op het icoon "Sound" op het venster dat verschijnt.

10 Klik op het tabblad "Output" aan de bovenkant van het venster dat verschijnt. Markeer "Line Out" in de kolom onder "Output". Pas de "balans" slider zodat deze halverwege tussen de linker- en rechterzijde van de schuifbalk.

11 Pas de "Output volume" slider, zodat het halverwege tussen de icoontjes spreker op de linker en de rechten zijden van het volume bar. Schakel het selectievakje "Mute".